Libnet.ro
UNICEF

16:31

Un candidat PPDD la europarlamentare, implicat intr-un accident rutier in care a lovit cinci masini

Hotnews Hotnews,
 Un candidat PPDD la europarlamentare, implicat intr-un accident rutier in care a lovit cinci masini

Presedintele organizatiei judetene Constanta a PPDD a fost implicat, miercuri noapte, intr-un accident rutier pe un bulevard din municipiul Constanta, unde a pierdut controlul volanului, iar masina pe care o conducea a lovit alte cinci autoturisme parcate, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ullrich, campion olimpic la Sydney, din nou implicat intr-un accident rutier in stare de ebrietate

Fostul campion olimpic la ciclism, rutierul german Jan Ullrich, retras din activitate, a provocat un accident rutier, la inceputul acestei saptamani, in timp ce se afla la volan in stare de ebrietate. Ullrich a ajuns deja la al doilea incident de acest fel, dupa ce ultima data a scapat doar cu o amenda.

VIDEO Un tanar profesor motociclist a fost implicat intr-un accident de circulatie, de fata cu elevii sai

Un profesor baimarean a ajuns la spital dupa ce a fost implicat intr-un accident de circulatie. Incidentul a avut loc marti dupa-amiaza, iar elevii profesorului au vazut pe viu intamplarea. in acest moment politistii au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate cine este vinovatul.

Trei romani, raniti intr-un accident rutier in Slovenia

Trei romani, intre care un copil de patru ani, au fost raniti intr-un accident rutier in Slovenia, transmite Mediafax. Ei vor fi adusi in tara cu o autospeciala SMURD, de la Maribor la Bihor.

La un an de la moartea adolescentei Anca Bereveanu, intr-un accident rutier, justitia inca nu l-a gasit pe vinovat

A trecut un an de la moartea adolescentei Anca Bereveanu in accidentul in care a fost implicat primarul din Cernatesti, Valerica Sercaianu, si inca nu se stie cine e vinovat. Familia si prietenii victimei, care astazi o vor comemora pe copila plecata mult prea devreme dintre ei, spera ca justitia il va pedepsi pana la urma pe autorul tragediei.

Constanta: Un candidat PPDD la europarlamentare a avariat cinci masini intr-un accident

Presedintele organizatiei judetene Constanta a PPDD a fost implicat, miercuri noapte, intr-un accident rutier pe un bulevard din municipiul Constanta,. Acesta a pierdut controlul volanului, iar masina pe care o .

FOTO Cinci masini distruse intr-un accident rutier in zona Kaufland. Gica Slabu, liderul PPDD si candidat la Europarlamentare, se afla la volan

Un sofer a avariat cinci autoturisme parcate intre strada Bucuresti si Kaufland. Una dintre masini s-a incolacit in jurul unui stalp de electricitate.

FOTO VIDEO Trenul Chisinau-Moscova a fost implicat intr-un accident in suburbia Moscovei, soldat cu cinci moti si 45 de raniti

Potrivit portalului Life News, cinci oameni au murit, iar alti 24 sunt raniti, dupa ciocnirea trenului de pasageri Chisinau-Moscova cu un marfar.

FOTO VIDEO Trenul Chisinau-Moscova, implicat intr-un accident soldat cu 9 morti si 45 de raniti

Un tren de pasageri care circula pe ruta Moscova-Chisinau s-a ciocnit, marti, cu un marfar ucrainean, in apropiere de Moscova, provocand moartea a noua persoane si ranirea altor 45.

FOTO Cinci masini implicate intr-un accident rutier in zona Kaufland

Un sofer a avariat cinci autoturisme parcate intre strada Bucuresti si Kaufland. Una dintre masini s-a incolacit in jurul unui stalp de electricitate.

Doi politisti in misiune, raniti intr-un accident rutier produs in Capitala

Doi politisti ai Sectiei 14 au fost transportati, marti, la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita in lateral de un alt autoturism, pe podul Marasesti, din Sectorul 3 al Capitalei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )