Libnet.ro
UNICEF

17:30

FOTO Cinci masini implicate intr-un accident rutier in zona Kaufland

Adevărul Adevărul,
FOTO Cinci masini implicate intr-un accident rutier in zona Kaufland

Un sofer a avariat cinci autoturisme parcate intre strada Bucuresti si Kaufland. Una dintre masini s-a incolacit in jurul unui stalp de electricitate. continuă pe Adevărul

FOTO Cinci masini distruse intr-un accident rutier in zona Kaufland. Gica Slabu, liderul PPDD si candidat la Europarlamentare, se afla la volan

Un sofer a avariat cinci autoturisme parcate intre strada Bucuresti si Kaufland. Una dintre masini s-a incolacit in jurul unui stalp de electricitate.

Trei romani, raniti intr-un accident rutier in Slovenia

Trei romani, intre care un copil de patru ani, au fost raniti intr-un accident rutier in Slovenia, transmite Mediafax. Ei vor fi adusi in tara cu o autospeciala SMURD, de la Maribor la Bihor.

Ullrich, campion olimpic la Sydney, din nou implicat intr-un accident rutier in stare de ebrietate

Fostul campion olimpic la ciclism, rutierul german Jan Ullrich, retras din activitate, a provocat un accident rutier, la inceputul acestei saptamani, in timp ce se afla la volan in stare de ebrietate. Ullrich a ajuns deja la al doilea incident de acest fel, dupa ce ultima data a scapat doar cu o amenda.

Un candidat PPDD la europarlamentare, implicat intr-un accident rutier in care a lovit cinci masini

Presedintele organizatiei judetene Constanta a PPDD a fost implicat, miercuri noapte, intr-un accident rutier pe un bulevard din municipiul Constanta, unde a pierdut controlul volanului, iar masina pe care o conducea a lovit alte cinci autoturisme parcate, relateaza Mediafax.

Constanta: Un candidat PPDD la europarlamentare a avariat cinci masini intr-un accident

Presedintele organizatiei judetene Constanta a PPDD a fost implicat, miercuri noapte, intr-un accident rutier pe un bulevard din municipiul Constanta,. Acesta a pierdut controlul volanului, iar masina pe care o .

La un an de la moartea adolescentei Anca Bereveanu, intr-un accident rutier, justitia inca nu l-a gasit pe vinovat

A trecut un an de la moartea adolescentei Anca Bereveanu in accidentul in care a fost implicat primarul din Cernatesti, Valerica Sercaianu, si inca nu se stie cine e vinovat. Familia si prietenii victimei, care astazi o vor comemora pe copila plecata mult prea devreme dintre ei, spera ca justitia il va pedepsi pana la urma pe autorul tragediei.

Doi politisti in misiune, raniti intr-un accident rutier produs in Capitala

Doi politisti ai Sectiei 14 au fost transportati, marti, la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita in lateral de un alt autoturism, pe podul Marasesti, din Sectorul 3 al Capitalei.

Doi politisti aflati in misiune au fost raniti intr-un accident rutier produs in Capitala

Doi politisti ai Sectiei 14 au fost transportati, marti, la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita in lateral de un alt autoturism, pe podul Marasesti, din Sectorul 3.

Accident: Seful PPDD Constanta a lovit cinci masini

Seful PPDD Constanta, Gheorghe Slabu, a fost implicat, miercuri noaptea, intr-un accident rutier in Constanta, relateaza Mediafax. El a pierdut controlul volanului si a lovit cinci masini parcate.

Romanii raniti intr-un accident in Slovenia vor fi adusi in tara de un echipaj SMURD din Timisoara

Un echipaj SMURD din cadrul ISU Timis va asigura transportul spre Romania a trei cetateni romani, victime ale unui accident rutier, ce a avut loc in Slovenia, in noaptea de 8 spre 9 mai 2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )