Libnet.ro
UNICEF

18:30

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone ajunge in instanta. Contestatiile victimelor Colectiv, judecate sambata

Adevărul Adevărul,
Candidatura lui Cristian Popescu Piedone ajunge in instanta. Contestatiile victimelor Colectiv, judecate sambata

Judecatoria Sectorului 4 judeca astazi contestatiile depuse de victimele tragediei Colectiv la candidatura lui Cristian Popescu Piedone. Fostul edil si-a depus candidatura la primaria Sectorului 4, ca independent, aceasta fiind deja validata. continuă pe Adevărul

Cristian Popescu-Piedone si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria sectorului 4

Cristian Popescu-Piedone si-a depus candidatura, miercuri, pentru un nou mandat de primar al sectorului 4.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura la Sectorul 4, dupa ce anuntase ca se retrage din politica

Cristian Popescu Piedone a anuntat, pe Facebook, ca si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 4, dupa ce anuntase ca se retrage din viata politica, in urma tragediei din Colectiv, el fiind urmarit penal.

Cristian Popescu-Piedone candideaza din nou la Primaria Sectorului 4

Cristian Popescu-Piedone si-a anuntat, miercuri, candidatura la Primaria Sectorului 4, desi spusese ca se retrage din viata publica dupa incendiul de la Colectiv. Cristian Popescu Piedone a fost suspendat din.

Cristian Popescu-Piedone candideaza din nou la Primaria Sectorului 4 (VIDEO)

Cristian Popescu-Piedone si-a anuntat, miercuri, candidatura la Primaria Sectorului 4, desi spusese ca se retrage din viata publica dupa incendiul de la Colectiv. Acesta a postat deja pe pagina sa de Facebook.

Cristian Popescu Piedone face bai de multime si pare ca a uitat tragedia din Colectiv (VIDEO)

In timp ce PNL nu a reusit pana acum sa prezinte un candidat cu sanse reale la Primaria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone face, fara jena, bai de multime, informeaza B1 TV. in Piata.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 4. Fostul edil ii ironizeaza pe cei care au iesit in strada dupa Colectiv

Popescu Piedone a precizat ca pentru alegerea noului primar nu e nevoie ca electoratul sa iasa in strada, asa cum s-a intamplat dupa incendiul de la Colectiv cand oamenii au iesit in strada, ci doar sa mearga la vot.

Pe cine sustine Ponta ca primar. Merita sa ia 99% din voturi

Fostul premier Victor Ponta il sustine pe Cristian Popescu Piedone, fostul edil de la sectorul 4 care si-a depus miercuri candidatura pentru un nou mandat, dupa ce a iesit din arest. Nu locuiesc.

Candidatura lui Piedone, contestata in instanta

Asociatia Colectiv pentru Viitor a anuntat, joi, pe pagina de Facebook ca va contesta candidatura depusa de Cristian Popescu Piedone pentru alegerile locale din iunie. Membrii asociatiei au notat pe pa.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 4

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 4 in calitate de candidat independent. El si-a inscris candidatura la biroul de circumscriptie miercuri dimineata, conform.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 4: Stiu ca urmeaza o campanie murdara

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 4 in calitate de candidat independent. El si-a inscris candidatura la biroul de circumscriptie miercuri dimineata, conform.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )