Libnet.ro
UNICEF

20:45

Candu, despre rezolutia congresmanilor americani in care este vizat: Este opera unei companii de lobby angajate de Andrei Nastase

Adevărul Adevărul,
Candu, despre rezolutia congresmanilor americani in care este vizat: Este opera unei companii de lobby angajate de Andrei Nastase

Speakerul Parlamentului, Andrian Candu, a comentat rezolutia congresmanilor americani Randy Weber si Trent Franks din 27 septembrie, in care este vizat atat el, cat si prim-vicepresedintele PD, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc. continuă pe Adevărul

Tariceanu: Faptele de care este acuzat Blaga sunt cunoscute de ani de zile.De ce acest dosar a fost tinut la sertar?

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, la RTV, ca faptele pentru care este acuzat fostul copresedinte Vasile Blaga sunt cunoscute de ani de zile, el precizand ca DNA trebuie sa raspunda la intrebarea de ce a fost tinut acest dosar la sertar si l-a scos abia acum, in campania electorala, transmite News. ro.

Tariceanu: Faptele de care este acuzat Blaga sunt cunoscute de ani de zile; de ce DNA a scos dosarul acum, in campanie?

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, la RTV, ca faptele pentru care este acuzat fostul copresedinte Vasile Blaga sunt cunoscute de ani de zile, el precizand ca DNA trebuie sa raspunda la intrebarea de ce a fost tinut acest dosar la sertar si l-a scos abia acum, in campania electorala.

Robert Negoita, la DNA. Primarul sectorului 3, audiat in dosarul in care este cercetat pentru evaziune fiscala

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul in care este cercetat pentru evaziune fiscala. La intrarea in DNA, el a declara.

Divort rasunator in politica: Liderul PMP Bucuresti s-a despartit de sotie. Care este motivul

Divort rasunator in lumea politica autohtona. Fostul sef al UNPR, Valeriu Steriu, s-a decis sa puna punct mariajului cu Simona, o diplomata care lucreaza acum la Los Angeles, in Statele Unite,.

Ciolos ia atitudine impotriva stigmatizarii romilor! Care este metoda inedita prin care premierul a protestat (FOTO)

Prim-ministrul Dacian Ciolos a luat parte la campania Consiliului Europei contra stigmatizarii romilor printr-o metoda inedita, potrivit adevarul. ro. O fotografie in care premierul a aparut intr-un.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )