Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cantareata Alicia Keys este insarcinata

Adevărul Adevărul,
Cantareata Alicia Keys este insarcinata

Cantareata americana Alicia Keys a anuntat, miercuri, ca este insarcinata pentru a doua oara, prin intermediul unei fotografii publicate pe conturile sale de Twitter si Instagram, cu ocazia celei de-a patra aniversari a casatoriei cu rapperul si producatorul muzical Swizz Beatz. continuă pe Adevărul

Cantareata Alicia Keys este insarcinata pentru a doua oara

Cantareata americana Alicia Keys a anuntat, miercuri, pe retele de socializare ca asteapta al doilea copil cu sotul sau, rapperul si producatorul muzical Swizz Beatz.

Botosani: O adolescenta de 13 ani a nascut o fetita imediat dupa ce a aflat ca este insarcinata

O adolescenta de 13 ani din Botosani a dat nastere unui copil saptamana trecuta, aceasta nestiind ca este insarcinata. Ea s-a prezentat la spital acuzand dureri abdominale, iar medicii au crezut initial ca.

Actrita Zoe Saldana este insarcinata cu gemeni

Actrita americana Zoe Saldana, cunoscuta din filmul Avatar, este insarcinata cu gemeni. Ea a declarat ca va urma exemplul mama ei in cresterea copiilor, informeaza Mediafax.

Simona Patruleasa este insarcinata! Va deveni pentru a doua oara mamica!

Dupa ce a dezvaluit public ca cel mai mare vis al ei pentru acest an este sa aiba un al doilea copil, iata ca dorinta i-a devenit realitate, iar Simona Patruleasa este din nou insarcinata!.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )