Libnet.ro
UNICEF

07:16

Cantareata Bjork a avut o aparitie socanta la un concert din SUA (FOTO)

B1 B1,
Cantareata Bjork a avut o aparitie socanta la un concert din SUA (FOTO)

Cantareata islandeza Bjork o eclipseaza pe Lady Gaga la capitolul aparitii vestimentare socante. Artista de 47 de ani a lasat asistenta fara cuvinte recent, la un concert din Tennessee, Statele Unite, cand. continuă pe B1

Cum SE APARA agentia de spionaj din SUA de acuzatii.

Agentia de spionaj din SUA NSA) a verificat mai putin de 300 de numere de telefon in anul 2012, arata un document guvernamental, citat de BBC News online. In document, agentia arata ca aceste verificari au condus, in 2009, la doi barbati care planuiau sa atace metroul din New York, relateaza Mediafax. Document declasificat a fost difuzat in cadrul Guvernului de catre agentii americane de informatii. El a fost facut public duminica de catre Comisia pentru Informatii din cadrul Senatului.

Camera Reprezentantilor din SUA blocheaza planul Casei Albe de a inchide inchisoarea Guantanamo

Camera Reprezentantilor din SUA a adoptat, ieri, un proiect amplu de lege care prevede masuri de blocare a planului de desfiintare a inchisorii de la Guantanamo initiat de presedintele Barack Obama, transmite Reuters. com.

Un vis implinit. Ea este cea mai frumoasa femeie din SUA

Noapte cu totul si cu totul speciala in Las Vegas, cu ocazia desemnarii celei mai frumoase femei din Statele Unite! Erin Brady, Miss Connecticut, a castigat prestigiosul titlu al celei de-a 62-a editie a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )