Libnet.ro
UNICEF

17:01

Caracatita Pandele. Cine sunt membrii Biroului Electoral care au invalidat candidaturile USR-PLUS la Ilfov. Toti au legaturi cu Primaria Voluntari

Adevărul Adevărul,
Caracatita Pandele. Cine sunt membrii Biroului Electoral care au invalidat candidaturile USR-PLUS la Ilfov. Toti au legaturi cu Primaria Voluntari

Biroul Electoral Local a invalidat mai multe liste de semnaturi depuse de Alianta USR-PLUS pentru alegerile locale. Gabriel Carbunaru, membru USR Ilfov, arata, pe Facebook, ca toti membrii Biroului Electoral, indiferent de partidul pe care-l reprezinta, sunt fie angajati in primaria condusa de Florentin Pandele, fie apropiati ai acestuia. continuă pe Adevărul

Vedete, pe listele electorale. Cine sunt actorii si fotbalistii care candideaza la primarii

Alegerile locale bat la usa, iar mai multe nume cunoscute din showbiz se straduiesc, pe ultima suta de metri, sa convinga electoratul ca-si merita locul in politica.

Cine sunt cei mai sanatosi oameni din lume. Secretul lor a iesit la iveala

Cei mai sanatosi oameni din lume sunt localizati intr-o vale din muntii Himalaya, Hunza, la 2. 438 de metri altitudine, in nordul Pakistanului. Acestia traiesc in cateva sate cu case amarate, dar vesele si colorate. Acum a iesit la iveala secretul longevitatii lor si de ce aici nu s-a inregistrat niciodata un caz de cancer. Care .

Impozit zero in Romania. Cine sunt oamenii care beneficiaza

Un deputat a depus o propunere de lege care prevede impozit zero pentru restaurante, baruri, hoteluri, precum si pentru angajatii lor, timp 3 ani, aceste afaceri fiind grav afectate de epidemia de coronavirus. Impozit zero in tara noastra. Cine sunt romanii care beneficiaza Marian Gheorghe Cucsa, deputat independent, a depus la Parlament o propunere de .

Cine sunt actorii din The Crown, sezonul 5

Nu s-a lansat inca nici sezonul 4, insa fanii The Crown asteapta cu nerabdare deja sa afle informatii despre sezonul cu numarul 5 al indragitului serial. Iata ce actori se vor alatura distributiei! .

Cine este, de fapt, bruneta care a fost alaturi de Iohannis la Ziua Marinei. Legaturi dubioase si o mare surpriza: cine a adus-o la Cotroceni

S-a aflat cine este bruneta care i-a fost alaturi presedintelui Klaus Iohannis, de Ziua Marinei. Delia Dinu, doamna eleganta prezenta la intrunirile oficiale ale presedintelui, are o biografie mai mult decat interesanta. Cine este bruneta care a fost alaturi de Klaus Iohannis la Ziua Marinei. Cine a adus-o la Cotroceni si ce legaturi dubioase are .

Cate masini sunt inmatriculate in Romania. Care este numarul total de autoturisme, conform DRPCIV

Din totalul autoturismelor din Romania, dupa tipul de combustibil utilizat, 52,6% folosesc benzina, 0,6% folosesc electricitate, gaz, petrol lichefiat, gaz sau alte surse. 88% dintre autocamioane utilizeaza motorina. DRPCIV Numarul total de autoturisme inmatriculate in Romania in cursul anului 2019, potrivit datelor INS, s-au inregistrat 31. 146 de accidente de circulatie rutiera, care au cazat .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )