Libnet.ro
UNICEF

07:16

Carantina in Sibiu, prelungita inca sapte zile

Antena3 Antena3,
Carantina in Sibiu, prelungita inca sapte zile

CJSU a aprobat vineri patru hotarari care vizeaza solicitarea catre Centrului National de Coordonare si Conducere a Interventiei de emitere a Ordinului Comandantului Actiunii pentru prelungirea masurii de carantina zonala a Municipiului Sibiu, localitatea Selimbar, cartierul Arhitectilor Cisnadie), orasul Cisnadie si orasul Talmaciu, precum si instituirea masurii de carantina zonala in localitatea Marsa, anunta Prefectura Sibiu, intr-un comunicat. continuă pe Antena3

Carantina in Sibiu, prelungita cu inca 7 zile

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis prelungirea perioadei de carantina cu inca o s.

Carantina, prelungita cu 7 zile in municipiul Slobozia

Autoritatile au decis prelungirea perioadei de carantina pentru municipiul Slobozia, din cauza incidentei cazurilor de Covid 19, care se mentine ridicata. Masura de carantinare a orasului a fost prelungita cu 7 zile, dupa alte 14 zile in care au fost impuse masuri pentru limitarea raspandirii coronavirusului, scrie News.

DSU prelungeste carantina pentru municipiul Slobozia

Directia pentru Situatii de Urgenta DSU) a decis prelungirea carantinei pentru municipiul Slobozia pentru inca sapte zile, se arata intr-un anunt postat pe paginad e Facebook a Institutiei Prefectului din Judetul Ialomita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )