Libnet.ro
UNICEF

10:15

Carantina in Sibiu, prelungita cu inca 7 zile

România Liberă România Liberă,
Carantina in Sibiu, prelungita cu inca 7 zile

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis prelungirea perioadei de carantina cu inca o s. continuă pe România Liberă

Carantina in Sibiu, prelungita inca sapte zile

CJSU a aprobat vineri patru hotarari care vizeaza solicitarea catre Centrului National de Coordonare si Conducere a Interventiei de emitere a Ordinului Comandantului Actiunii pentru prelungirea masurii de carantina zonala a Municipiului Sibiu, localitatea Selimbar, cartierul Arhitectilor Cisnadie), orasul Cisnadie si orasul Talmaciu, precum si instituirea masurii de carantina zonala in localitatea Marsa, anunta Prefectura Sibiu, intr-un comunicat.

Carantina ar urma sa fie prelungita cu alte 14 zile la Baia Mare

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Maramures anunta ca au fost initiate demersurile pentru prelungirea carantinei la Baia Mare. La acest moment sunt in carantinta alte 7 resedinte de judet din Romania: Constanta, Sibiu, Zalau, Bistrita, Alba Iulia, Satu Mare si Slobozia.

Carantina ar urma sa fie prelungita cu alte 14 zile la Baia Mare

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Maramures anunta ca au fost initiate demersurile pentru prelungirea carantinei la Baia Mare. Municipiul se afla in carantina din in 11 noiembrie La.

Orasul Eforie si satul Lazu vor intra in carantina joi, de la ora 20. Douasprezece localitati vor fi in total in carantina in judet

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta a propus ca orasul Eforie sa intre in carantina, joi, de la ora 20, masura urmand sa fie valabila pentru urmatoarele 14 zile, cu posibilitatea de.

Orasul Cernavoda si doua comune vor intra in carantina de sambata, de la ora 20

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta a propus ca orasul Cernavoda sa intre in carantina, sambata, de la ora 20, masura urmand sa fie valabila pentru urmatoarele 14 zile, cu.

Constanta: Orasul Cernavoda si doua comune din judet vor intra in carantina de sambata seara

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta a propus carantinarea altor trei localitati, fiind vorba de orasul Cernavoda, comunele Cumpana si Targusor, iar masura va intra in vigoare din data de 28 noiembrie, de la ora 20. 00, informeaza News. ro. Judetul Constanta este pe primul loc la nivel national in privinta incidentei pe ultimele 14 zile, rata inregistrata vineri fiind de 7,54.

Orasul Cernavoda si doua comune din judetul Constanta intra in carantina de sambata seara

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta a propus carantinarea altor trei localitati, fiind vorba de orasul Cernavoda, comunele Cumpana si Targusor, iar masura va intra in vigoare din data de 28 noiembrie, de la ora 20. Judetul Constanta este pe primul loc la nivel national in privinta incidentei pe ultimele 14 zile, rata inregistrata vineri fiind de 7,54.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )