Libnet.ro
UNICEF

17:30

Carantina ar urma sa fie prelungita cu alte 14 zile la Baia Mare

B1 B1,
Carantina ar urma sa fie prelungita cu alte 14 zile la Baia Mare

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Maramures anunta ca au fost initiate demersurile pentru prelungirea carantinei la Baia Mare. Municipiul se afla in carantina din in 11 noiembrie La. continuă pe B1

Carantina ar urma sa fie prelungita cu alte 14 zile la Baia Mare

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Maramures anunta ca au fost initiate demersurile pentru prelungirea carantinei la Baia Mare. La acest moment sunt in carantinta alte 7 resedinte de judet din Romania: Constanta, Sibiu, Zalau, Bistrita, Alba Iulia, Satu Mare si Slobozia.

COVID-19 in randul tinerilor: Procentul cazurilor a scazut doar cu 0,1% la 14 zile de la inchiderea scolilor

Procentul cazurilor de COVID-19 in randul copiiilori si tinerilor, cu varste intre 0-19 ani, rapotat la totalul de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2 a scazut doar cu 0,1% dupa primele 14 zile de la inchiderea.

Republicanii au cerut oficial amanarea cu 14 zile a certificarii alegerilor din Michigan, pentru un audit

Presedintele american Donald Trump a continuat, sambata, sa sustina ca alegerile prezidentiale au fost fraudate, iar Partidul Republican a cerut in mod oficial amanarea cu 14 zile a certificarii rezultatului votului in statul Michigan, pentru efectuarea unui audit in comitatul Wayne, care include orasul Detroit, unde alegatorii s-au exprimat cu o larga majoritate in favoarea democratului Joe Biden, conform news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )