Libnet.ro
UNICEF

16:45

Carcasele de lux pentru Samsung Galaxy S6 ar trebui sa fie pe gustul tau, daca voiai asa ceva

Playtech Playtech,
Carcasele de lux pentru Samsung Galaxy S6 ar trebui sa fie pe gustul tau, daca voiai asa ceva

Pana la Samsung Galaxy S6 era greu sa asociezi seria Galaxy S cu stilul sau constructia premium. Si pentru ca lucrurile s-au schimbat, compania mizeaza mai mult pe lux si-ti prezinta aceste carcase pe care s-au semnat oameni ori companii care ar trebui sa reprezinte stilul si bunul gust. Atat Samsung Galaxy S6, cat si [] Carcasele de lux pentru Samsung Galaxy S6 ar trebui sa fie pe gustul tau, daca voiai asa ceva Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Care este mai rapid: LG G4 versus Samsung Galaxy S6 [VIDEO]

Testele comparative de performanta reprezinta un criteriu obiectiv de achizitie. Din acest motiv, trebui sa vedeti acest clip cu un LG G4 vs. Samsung Galaxy S6. Fiecare gigant care activeaza in domeniul productiei de smartphone-uri are pe piata cateva dispozitive de varf. Acestea sunt actualizate cel putin o data pe an si vin la pachet [] Care este mai rapid: LG G4 versus Samsung Galaxy S6 [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Samsung Galaxy S6 inca nu poate tine pasul cu iPhone 6

Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge s-au bucurat de un succes considerabil pana acum, insa nu pot depasi cele mai nou telefoane Apple la capitolul vanzari. Luna aprilie a fost, din anumite puncte de vedere, una relativ buna pentru cele doua flagship-uri Samsung. Cu toate acestea, Galaxy S6 si S6 Edge nu au fost [] Samsung Galaxy S6 inca nu poate tine pasul cu iPhone 6 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Primele informatii despre Samsung Galaxy S6 mini il arata drept un telefon foarte bun

Succesul Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge a adus Samsung pe linia de plutire. Data fiind evolutia lucrurilor, avem motive sa credem ca sud-coreenii nu se vor opri aici cu familia Galaxy S6. Samsung a lansat Galaxy S5 mini in luna iulie a anului trecut, prin urmare un nou smartphone din aceeasi gama e [] Primele informatii despre Samsung Galaxy S6 mini il arata drept un telefon foarte bun Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Eugen Nicolaescu: Alocatia pentru copii trebuie sa fie egala, indiferent de veniturile parintilor. Este un drept constitutional

Viceliderul PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat, in cadrul unui interviu la postul de radio RFI, ca alocatia pentru copii trebuie sp fie egala, indiferent de veniturile parintilor, pentru ca aceasta este un drept.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )