Libnet.ro
UNICEF

16:00

REVISTA BLOGURILOR. Care este diferenta dintre evaziune fiscala si coruptie

România Liberă România Liberă,
REVISTA BLOGURILOR. Care este diferenta dintre evaziune fiscala si coruptie

Bloggerii scriu, vineri, despre diferenta dintre evaziune fiscala si coruptie, despre valul de sinucideri din tara noastra, dar si despre necesitatea existentei unui blog personal pentru fiecare om de comunicare din companii. continuă pe România Liberă

Care este legatura dintre consumul de CAFEA si CANCER. Cercetatorii au descoperit acum asta

Licoarea magica consumata de sute de milioane de oameni din intreaga lume are si alte beneficii, pe langa trezitul din starea de somnolenta. Un studiu nou publicat de World Cancer Research Fund a dovedit ca.

Senator PNL, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Senatorul PNL Ionut Elie Zisu a fost trimis in judecata, intrucat este acuzat de anchetatori de evaziune fiscala. Prejudiciul in acest dosar este de 1,6 milioane lei, informeaza Mediafax.

Retea de evaziune fiscala, destructurata de DIICOT. Prejudiciul, 50 de milioane de lei

Procurorii DIICOT au destructurat un grup infractional organizat format din 15 persoane, constituit pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala si spalare de bani, care au prejudiciat statul cu 50 de milioane de lei, potrivit unui comunicat al institutiei.

Brasov: Perchezitii la un lant alimentar, intr-un dosar de evaziune fiscala

Opt perchezitii la un lant alimentar din orasul Brasov. Zeci de politisti si reprezentanti ai DSVSA si ai Protectiei Consumatorilor au descins la un sediu al unei firme si la sapte puncte de lucru ale acesteia, intr-un dosar de evaziune fiscala cu produse alimentare, zece persoane urmand a fi audiate.

Perchezitii la o companie suspectata de evaziune fiscala

Politistii de la Investigarea Fraudelor au descins la sediul unei firme din Sacele si la sapte de puncte de lucru ale aceleasi compaii suspectata de evaziune fiscala.

PiCCJ: Senator PNL, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Procurorii de la Parchetul General au dispus trimiterea in judecata, pentru evaziune fiscala, a senatorului PNL Ionut Elie Zisu, informeaza un comunicat al PiCCJ remis redactiei.

Pechezitii in Bucuresti si in mai multe judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si contrabanda cu aur

Politia Romana efectueaza, in aceasta dimineata, 28 de perchezitii la puncte de lucru ale unor societati comerciale si locuintele mai multor persoane banuite de evaziune fiscala si contrabanda din municipiul Bucuresti si din judetele Prahova, Dambovita, Galati, Constanta si Ilfov.

Radu Mazare, arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita

Instanta suprema a decis definitiv, azi, ca primarul Constantei, Radu Mazare, sa fie arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii.

Vanghelie care este a fost exclus din partidul care nu este

Mircea Geoana a lasat de inteles ca Marian Vanghelie nu va face parte din Partidul Socialist Roman PSRO), noul partid politic care inca nu a fost inregistrat la tribunal. Asadar, din cauza problemelor cu Justitia, primarul care este, Marian Vanghelie, a fost lasat din brate, cel putin ca imagine, de prietenul sau Mircea Geoana.

Mircea Basescu, audiat in dosarul in care este acuzat ca a luat spaga de la rudele lui Bercea Mondial

Mircea Basescu este audiat in dosarul in care este acuzat ca a luat spaga de la rudele lui Bercea Mondial. Mircea Basescu si Marian Capatana au fost arestati preventiv dupa ce familia lui Bercea Mondial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )