Libnet.ro
UNICEF

15:30

Noi inregistrari care-l iNFUNDA pe Traian Basescu: 300.000 de euro de la Bercea au ajuns la fostul presedinte

Antena3 Antena3,
Noi inregistrari care-l iNFUNDA pe Traian Basescu: 300.000 de euro de la Bercea au ajuns la fostul presedinte

Noi inregistrari in dosarul Bercea Mondial-Mircea Basescu au ajuns in mana procurorilor, a dezvaluit Pavel Abraham, avocatul clanului Bercea, sambata, la emisiunea QA, de la Antena 3. Jurnalista. continuă pe Antena3

Traian Basescu, la Chisinau: Suntem doua state independente, dar noi nu am stabilit acest lucru niciodata, ci a fost hotarat de doi criminali Stalin si Hitler

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, cu ocazia ceremoniei de acordare a Ordinului Stefan cel Mare, ca Romania si Republica Moldova sunt doua state independente, pentru ca asa au hotarat doi.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, audiat la DNA. Acesta este aparat de avocatul socrului sau

Avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, s-a prezentat, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de complicitate la santaj. Radu Pricop este insotit de un avocat care ii face apararea si socrului sau, Traian Basescu, in dosarul in care este acuzat de santaj.

Care este legatura dintre Traian Basescu si doctorul Yassin

Doctorul Yassin era reprezentantul personal al lui Traian Basescu pe vremea cand acesta presedinte, altfel spus omul lui de incredere. Cel putin asa il numeau autoritatile irakiene, a dezvaluit fos.

Traian Basescu, criticat de sefa PNL Moldova: imi este scarba...

Traian Basescu a fost criticat de sefa PNL Moldova, care a spus despre el ca a creat un asemenea stat de drept incat a inflorit Mafia Retrocedarilor. Basescu vine la Chisinau sa explice despre .

Traian Basescu nu mai vrea cetatenia moldoveveneasca: Atmosfera politica din Moldova nu este propice

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca nu a solicitat cetatenie moldoveneasca pe durata vizitei de doua zile in care se afla in Republica Moldova. Basescu a declarat ca nu este oportun momentul in.

Traian Basescu nu mai vrea cetatenia moldoveneasca: Atmosfera politica din Moldova nu este propice

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca nu a solicitat cetatenie moldoveneasca pe durata vizitei de doua zile in care se afla in Republica Moldova. Basescu a declarat ca nu este oportun momentul in.

Traian Basescu, facut KO de Gala Bute. De ce apare numele ex-presedintelui in cel mai controversat dosar

Numele lui Traian Basescu apare in dosarul Gala Bute, alaturi de cel al protejatei sale, Elena Udrea. Si asta pentru ca Basescu a prezidat sedinta de guvern in care s-a aprobat finantarea pentru evenimentul.

Traian Basescu, trimis la scoala sa invete gramatica dupa ce a scris incorect un verb uzual

Traian Basescu l-a atacat pe actualul presedinte pe Facebook. A vrut sa ii arate ca a postat mai putine mesaje decat el pe reteaua de socializare. in final Basescu l-a intrebat pe Iohannis care este mai.

Ginerele lui Traian Basescu incalca legea. Lumini speciale, montate in partea din spate a autoturismului sau

Ginerele lui Traian Basescu risca sa ramana temporar fara masina cu care circula. Autoturismul are montate lumini speciale in partea din spate, fapt interzis de lege. Potrivit Codului rutier, singurele.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, pus sub control judiciar pentru 60 de zile

Procurorii DNA au inceput controlul judiciar pentru 60 de zile fata de avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, care este acuzat de complicitate la santaj in dosarul in care mai sunt cercetati fiul unui fost presedinte al Moldovei, Sergiu Lucinschi, si un procuror DIICOT.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )