Libnet.ro
UNICEF

15:15

Care este legatura dintre consumul de CAFEA si CANCER. Cercetatorii au descoperit acum asta

Antena3 Antena3,
Care este legatura dintre consumul de CAFEA si CANCER. Cercetatorii au descoperit acum asta

Licoarea magica consumata de sute de milioane de oameni din intreaga lume are si alte beneficii, pe langa trezitul din starea de somnolenta. Un studiu nou publicat de World Cancer Research Fund a dovedit ca. continuă pe Antena3

REVISTA BLOGURILOR. Care este diferenta dintre evaziune fiscala si coruptie

Bloggerii scriu, vineri, despre diferenta dintre evaziune fiscala si coruptie, despre valul de sinucideri din tara noastra, dar si despre necesitatea existentei unui blog personal pentru fiecare om de comunicare din companii.

Radu Mazare, arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita

Instanta suprema a decis definitiv, azi, ca primarul Constantei, Radu Mazare, sa fie arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii.

Vanghelie care este a fost exclus din partidul care nu este

Mircea Geoana a lasat de inteles ca Marian Vanghelie nu va face parte din Partidul Socialist Roman PSRO), noul partid politic care inca nu a fost inregistrat la tribunal. Asadar, din cauza problemelor cu Justitia, primarul care este, Marian Vanghelie, a fost lasat din brate, cel putin ca imagine, de prietenul sau Mircea Geoana.

Mircea Basescu, audiat in dosarul in care este acuzat ca a luat spaga de la rudele lui Bercea Mondial

Mircea Basescu este audiat in dosarul in care este acuzat ca a luat spaga de la rudele lui Bercea Mondial. Mircea Basescu si Marian Capatana au fost arestati preventiv dupa ce familia lui Bercea Mondial.

Exces de putere: Ioan Oltean si Crinuta Dumitrean, averi pereche. Documente si denunturi care arata legatura dintre deputatul PDL si fosta sefa ANRP

Oana Stancu a aratat, in editia de vineri a emisiunii Exces de putere, documente care dezvaluie adevarata legatura existenta intre PDL-istul Ioan Oltean si fosta sefa a ANRP, Crinuta Dumitrean. Un astfel.

Varsta fericirii: care este varsta la care poti cunoaste adevarata fericirii, potrivit stiintei

Varsta fericirii este considerata, in mod eronat, copilaria si adolescenta de catre oamenii adulti, bineinteles. Dar studiile stiintifice arata ca oamenii cunosc adevarata fericire abia cand mai inainteaza in varsta! .

Despagubiri record in Statele Unite. Chrysler va trebui sa plateasca 150 de milioane de dolari. Care este motivul

150 de milioane de dolari. Atat va trebui sa plateasca producatorul auto american Crysler dupa moartea unui baiat de patru ani intr-un accident din 2012 cand rezervorul Jeep-ului in care se afla a luat foc in urma unei coliziuni.

Show-ul Romanii au talent, in vizorul CNA. Care este motivul

Consiliul National al Audiovizualului CNA) va analiza, saptamana viitoare, o editie a emisiunii Romanii au talent, in care a fost promovat un concurent care ar fi fost condamnat pentru complicitate la o crima, informeaza Mediafax.

Sefa CNA le cere colegilor sai daune morale de 12.000 lei. Care este motivul

Presedinta Consiliului National al Audiovizualului Laura Georgescu, care la inceputul lunii martie a dat in judecata sase membri CNA, intrucat i-au redus atributiile la conducerea Consiliului, le cere acestora daune morale de 12. 000 de lei, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )