Libnet.ro
UNICEF

21:45

Care este rivalul din Transilvania al turnului inclinat din Pisa

România Liberă România Liberă,
Care este rivalul din Transilvania al turnului inclinat din Pisa

Un oras ardelenesc, cu o traditie de sapte secole si jumatate, ascunde o adevarata bijuterie a arhitecturii gotice tarzii. Este vorba de un turn inclinat, pe care multi dintre turisti il considera un adevarat rival al turnului inclinat din Pisa. Farmecul acestuia este sporit de o legenda care afirma ca aici ar fi fost inchis voievodul valah Vlad Dracul, aflat in conflict cu Regele Ungariei, romanul Matia Corvin. continuă pe România Liberă

Nicusor Constantinescu cere stramutarea dosarului Centrului Militar. Care este motivul

Presedintele suspendat al CJ Constanta Nicusor Constantinescu a facut cerere de stramutare a dosarului in care este judecat pentru ca ar fi subfinantat Centrul Militar Zonal Constanta, care se judeca la Tribunalul Constanta, din cauza presiunii mediatice, relateaza Mediafax.

Vanghelie a depus la dosarul prin care cere eliberarea din arest o scrisoare din partea Patriarhului Daniel

Marian Vanghelie a depus la dosarul prin care cere eliberarea din arest preventiv o scrisoare din partea Patriarhului Daniel, care isi exprima aprecierea pentru sprijinul oferit de primar bisericilor din sector.

Darius Valcov, arestat la domiciliu in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Decizia nu este definitiva

Judecatorii de drepturi si libertati de la inalta Curte de Casatie si Justitie au hotarat joi ca fostul ministru de Finante, Darius Valcov, poate fi arestat la domiciliu, informeaza B1 TV. Decizia nu este.

Lumea tarilor emergente: care este tara care a devenit noua Brazilie pe scena mondiala

Daca Brazilia era una dintre tarile emergente favorite in urma cu cativa ani, acum tara se confrunta cu probleme politice si stagneaza economic, in timp ce o alta tara din America Latina, ocolita inca de multi investitori, incepe sa se dezvolte intr-un.

Este unul din cele mai consumate produse de romani, dar este foarte NESANATOS. Ce ingrediente periculoase contine

Pufuletii sunt una din cele mai populare gustari consumate de romani. Ieftini, usori, pufuletii sunt preferati de toate categoriile de oameni. insa nutritionistii atrag atentia ca aceasta gustare nu este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )