Libnet.ro
UNICEF

08:00

Care au fost cele mai populare lansari de carte la Bookfest

România Liberă România Liberă,
Care au fost cele mai populare lansari de carte la Bookfest

Lansarile de carte care au strans cei mai multi oameni la cea de-a zecea editie a Salonului International de Carte Bookfest au fost cea a volumului scris de presedintele Klaus Iohannis, Primul pas, apoi a volumului Cronica de Cotroceni, semnat de Adriana Saftoiu, si a cartii Noi vorbim, nu gandim, scrisa de Radu Paraschivescu. continuă pe România Liberă

Buzau: Concurenta acerba la examenul de titularizare. Care sunt cele mai cautate posturi

Un numar de 575 de candidati si-au depus dosarele pentru a participa la examenul de titularizare, in judetul Buzau. Candidatii au intrat in concurs pentru 62 de posturi cu viabilitate de cel putin patru ani. Cea mai mare concurenta s-a inregistrat pe catedrele de invatator.

Piata auto second-hand a crescut in primele patru luni. Care sunt cele mai vandute marci

Piata auto de masini rulate din Romania a crescut cu aproximativ 15% in primele patru luni ale anului, fata de perioada similara a lui 2014. Doua marci de lux figureaza in topul preferintelor romanilor.

Extensia care rezolva cea mai mare problema a Chrome

Google Chrome este unul dintre cele mai populare browsere la nivel global. Acum, multumita unei extensii, devine si mai bun. Google Chrome aduce multe avantaje. Este un browser rapid, se conecteaza la contul de Google, are un mod Incognito foarte usor de folosit si are un numar mare de extensii care completeaza experienta utilizatorilor. Totusi, [] Extensia care rezolva cea mai mare problema a Chrome Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase poezii, la Bookfest. Opera lui Ezra Pound

Un eveniment editorial de exceptie a avut loc la Bookfest: Opere I, Poezii 1908-1920, de Ezra Pound a fost lansat la standul Humanitas. Poeziile au fost traduse de Mircea Ivanescu si Radu Vancu. Selectia, ingrijirea de editie, cronologia, introducerea si comentariile sunt realizate de Horia-Roman Patapievici.

FOTO: Cele mai CONTROVERSATE laturi ale lui ADOLF HITLER. Ce nu ne povestesc cartile de istorie

Adolf Hitler este unul dintre cele mai controversate personaje istorice din lume. Credintele si opiniile fostului cancelar german au purtat omenirea pe culmile atroce ale celui mai devastator razboi din istorie, in care au fost ucisi peste 60 de milioane de oameni.

Dan Balotescu, Media Investment: Cele mai mari cresteri ale bugetelor sunt in farma, retail si banci

In primul trimestru din acest an cele mai mari cresteri ale bugetelor de publicitate valori la rate card, fara discount) au fost in domeniile farmaceutic, retail si bancar, a declarat Dan Balotescu, managing partner al Media Investment, cel mai mare.

Liderul unuia dintre cele mai cunoscute clanuri interlope, condamnat la inchisoare

Liderul unuia dintre cele mai cunoscute clanuri interlope din Ploiesti, Zamfir Sandu, zis Austrianu, si mai multi membri ai familiei acestuia au fost condamnati la pedepse pe pana la sase ani de detentie intr-un.

Cele mai scandaloase costumatii de scena ale vedetelor

De la Rihanna, Lady Gaga sau Miley Cyrus si pana la Beyonce, Katy Perry ori Nicki Minaj, iata care sunt vedetele carora le place sa socheze prin costumatii de scena dintre cele mai scandaloase! .

Cat au costat infractiunile din ultimii sapte ani pentru cele mai mari banci din lume

Un numar de 20 dintre cele mai mari banci din lume au platit in ultimii sapte ani amenzi si despagubiri de peste 235 de miliarde de dolari, pentru ilegalitati care au speriat sectorul financiar si intarzie redresarea acestuia din criza financiara.

Cele mai frumoase restaurante din Europa. Romania are doua localuri

Foarte multa opulenta, culori puternice, stralucire, noutate. Sau, dimpotriva, minimalism, alb, negru, simplitate, vintage. Acestea sunt doar cateva dintre cuvintele care descriu printre cele mai bune restaurante ca design interior din Europa, conform.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )