Libnet.ro
UNICEF

12:31

Cele mai scandaloase costumatii de scena ale vedetelor

ADPM ADPM,
Cele mai scandaloase costumatii de scena ale vedetelor

De la Rihanna, Lady Gaga sau Miley Cyrus si pana la Beyonce, Katy Perry ori Nicki Minaj, iata care sunt vedetele carora le place sa socheze prin costumatii de scena dintre cele mai scandaloase! . continuă pe ADPM

Dan Balotescu, Media Investment: Cele mai mari cresteri ale bugetelor sunt in farma, retail si banci

In primul trimestru din acest an cele mai mari cresteri ale bugetelor de publicitate valori la rate card, fara discount) au fost in domeniile farmaceutic, retail si bancar, a declarat Dan Balotescu, managing partner al Media Investment, cel mai mare.

4 din cele mai mari banci ale lumii au recunoscut ca sunt VINOVATE de manipularea pietei valutare

Patru din cele mai mari banci ale lumii vor plati, in total, amenzi de peste cinci miliarde de dolari, dupa ce au recunoscut ca sunt vinovate de trucarea pietei valutare. Autoritatile financiare americane.

FOTO Cele mai frumoase locuri din judetul Hunedoara: sapte destinatii de vis pentru turisti

Cele mai frumoase locuri din judetul Hunedoara. Parcul National Retezat, cetatile dacice din Muntii Orastiei, vaile din Tara Hategului, Manastirea Prislop sau Castelul Corvinilor fac din Hunedoara, intr-unul dintre cele mai atractive zone din punct de vedere turistic.

Incidentele de securitate din retelele telecom au crescut in 2014, dar conexiunile afectate s-au redus la jumatate: Judetele cu cele mai multe incidente

359 de incidente cu impact semnificativ au afectat in anul 2014 securitatea si integritatea retelelor si serviciilor de comunicatii electronice, numarul total de conexiuni afectate 8. 821) fiind cu peste 50% mai mic fata de cel raportat in anul 2013 19. 831 conexiuni), a anuntat joi autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Cele mai multe conexiuni afectate de incidente in 2014 au fost cele de telefonie mobila, urmate de serviciile de internet mobil, iar cele mai multe incidente de securitate au avut loc in Bucuresti, Constanta, Dolj si Teleorman. Anul trecut un incident de securitate a afectat in medie 24. 615 conexiuni, de trei ori mai putine decat in anul 2013, iar durata medie a unui incident a fost de 4 ore.

Unul dintre cele mai eficiente servicii din sistemul medical romanesc risca sa devina istorie

Una dintre cele mai eficiente initiative din domeniul medical risca sa devina istorie, din cauza neintelegerilor.

Liderul unuia dintre cele mai cunoscute clanuri interlope, condamnat la inchisoare

Liderul unuia dintre cele mai cunoscute clanuri interlope din Ploiesti, Zamfir Sandu, zis Austrianu, si mai multi membri ai familiei acestuia au fost condamnati la pedepse pe pana la sase ani de detentie intr-un.

Cele mai frumoase locuri din Cipru. Destinatii pitoresti in insula Afroditei

Insula are un farmec aparte, dat de amestecul culturii grecesti cu cea turca, iar asta inseamna religii diferite, limbi diferite si traditii complexe. Adevarul va prezinta cele mai frumoase locuri din Cipru.

Cat au costat infractiunile din ultimii sapte ani pentru cele mai mari banci din lume

Un numar de 20 dintre cele mai mari banci din lume au platit in ultimii sapte ani amenzi si despagubiri de peste 235 de miliarde de dolari, pentru ilegalitati care au speriat sectorul financiar si intarzie redresarea acestuia din criza financiara.

ANOFM: Peste 22.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti si Cluj

ANOFM informeaza ca la nivel national sunt peste 22. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Arad si Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti, Salaj, Gorj si Buzau.

Peste 22.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti si Cluj

Peste 22. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Arad si Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti, Salaj, Gorj si Buzau, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2678 seconds )