Libnet.ro
UNICEF

15:30

Care scena a fost mult mai dificila pentru Monica Birladeanu deca cea de sex cu Andi Vasluianu

ADPM ADPM,
Care scena a fost mult mai dificila pentru Monica Birladeanu deca cea de sex cu Andi Vasluianu

Noul film in care joaca Monica Birladeanu si Andi Vasluianu, Despre oameni si melci, a avut aseara premiera de gala la Bucuresti. Actrita a declarat ca i-a fost mult mai greu sa il palmuiasca pe Vasluianu decat sa mimeze scena de sex din film. Continue reading . continuă pe ADPM

Ponta: Guvernul vrea sa abordeze mult mai pragmatic problema romilor, impreuna cu Franta.

Guvernul actual intentioneaza sa trateze problema romilor cu o abordare diferita fata de fosta putere, intr-o maniera mult mai pragmatica si mai serioasa, impreuna cu prietenii si partenerii francezi, a afirmat, miercuri, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. Azi avem o intalnire pe problema romilor cu prietenii si partenerii nostri, ministrii francezi din domeniu. Vreau sa avem o abordare cu totul si cu totul diferita decat am avut pana acum. Vreau nu doar din vorbe sa spunem ca ne .

Nicolae Popa vrea ca procesele FNI si FNA, in care a fost condamnat, sa fie rejudecate.

Nicolae Popa, fostul director Gelsor, vrea rejudecarea proceselor in care a fost condamnat. Aceasta a depus o cerere in acest sens la Tribunalul Bucuresti, iar magistratii vor decide, marti, daca admit sau nu rejudecarea, transmite Realitatea TV. Fostul director al Gelsor a mai depus si in luna mai a anului trecut o cerere de rejudeacare a proceselor FNI si FNA. Nicolae Popa, condamnat la 15 ani inchisoare in Romania pentru inselaciune si delapidare, in dosarul FNI, si la 12 ani de inchisoare .

Tara noastra - din ce in ce mai atractiva pentru exporturile malaeziene

Interviu cu E. Dato' Nik Mustafa Kamal Bin Nik Ahmad, Ambasadorul Malaeziei la Bucuresti intr-o perioda in care partenerii comerciali traditionali sunt afectati de criza economica, Malaezia isi indreapta atentia catre Vest in cautarea de noi piete, ne-a declarat, intr-un interviu, E. Dato' Nik Mustafa Kamal Bin Nik Ahmad, ambasadorul Malaeziei la Bucuresti, subliniind ca, pe fondul unor relatii solide la nivel de guvern, se poate stimula cooperarea in mai multe domenii.

O femeie, agent al CIA, creierul din spatele raidului in care a fost ucis bin Laden.

O carte care povesteste raidul in care a fost ucis Osama bin Laden in Pakistan, scrisa de un fost militar american al Navy SEAL care a participat la uciderea liderului terorist, dezvaluie faptul ca o femeie analist din cadrul CIA a fost creierul operatiunii, potrivit rtv. net. Citeste si: No Easy Day, cartea care a surprins Pentagonul Autorul Matt Bissonnette, a carui identitate a fost dezvaluita recent, chiar daca a scris cartea sub pseudonimul Mark Owen, se refera la o femeie agent .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )