Libnet.ro
UNICEF

23:30

Care va fi strategia de campanie a lui Klaus Iohannis din al doilea tur de scrutin, de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Care va fi strategia de campanie a lui Klaus Iohannis din al doilea tur de scrutin, de la ora 13.00

Klaus Iohannis se intalneste joi, 6 noiembrie, cu toti co-presedintii ACL din Transilvania si Banat ca sa analizeze rezultatele din primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Candidatul ACL va prezenta, tot joi, intr-o conferinta de presa, ideile care vor sta la baza strategiei de campanie din al doilea tur. Alaturi de Iohannis, la Cluj va fi si Vasile Blaga. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014.Klaus Iohannis accepta conditiile Minicai Macovei.Care va fi strategia de campanie a lui candidatului ACL

Klaus Iohannis se intalneste joi, 6 noiembrie, cu toti co-presedintii ACL din Transilvania si Banat ca sa analizeze rezultatele din primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Candidatul ACL va prezenta, tot joi, intr-o conferinta de presa, ideile care vor sta la baza strategiei de campanie din al doilea tur. Alaturi de Iohannis, la Cluj va fi si Vasile Blaga.

Klaus Iohannis a pierdut alegerile: candidat bun, campanie proasta

Klaus Iohannis a cules ce a semanat. Dupa o campanie dominata de indolenta in actiuni, de aroganta comunicationala si mesianism personal bazat pe un mit creat la Sibiu, neamtul nostru a reusit sa piarda din primul tur, scrie analistul politic Dan Ionescu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Klaus Iohannis, despre sustinerea conditionata a Monicai Macovei: Sunt bucuros sa reafirm ca toate acele lucruri se gasesc in programul meu, pot sa confirm si intr-un document semnat/ Macovei: Il votez pe domnul Iohannis

Klaus Iohannis a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca s-a bucurat sa afle de sustinerea Monicai Macovei si a declarat ca toate elementele prin care Macovei ii conditioneaza sprijinul se regasesc si in programul sau prezidential, afirmand ca poate sa confirme acest lucru si intr-un document semnat. UPDATE Monica Macovei a reactionat prompt la raspunsul lui Klaus Iohannis privind cerintele sale si anuntat ca il va vota in turul al doilea.

Politic Show: Romania lui Ponta, Romania lui Iohannis. Ce judete pot aduce surprize in 16 noiembrie; De ce l-au tradat baronii PNL pe Klaus Iohannis; Cum a fost posibil ca Victor Ponta sa castige alegerile in Republica Moldova

Kelemen Hunor, despre negocierile Maior-Ponta: Serviciile nu s-au bagat si nu se baga in campanie. Dupa ce premierul Ponta a spus. Votul electronic: solutia de care fug politicienii romani. Clasa politica din Romania nu este interesata de implemntara unui sistem electronic de vot.

Klaus Iohannis: Solicit candidatului Victor Ponta sa aiba curajul pentru o confruntare corecta/ Premierul sa mandateze staff-ul sau sa negocieze o dezbatere reala cu staff-ul meu

Klaus Iohannis i-a solicitat public lui Victor Ponta sa isi mandateze echipa de campanie sa negocieze organizarea unei dezbateri reale electorale, inainte de turul doi, cu echipa sa. Iohannis il acuza pe Ponta de atituinde aroganta si ii cere public sa renunte la tertipuri, dupa ce Ponta a propus patru dezbateri electorale la patru posturi de televiziune: B1, Realitatea, Romania TV si Antena 3.

Klaus Iohannis: Nu voi negocia cu niciun politician pentru turul II. Imi doresc votul tuturor romanilor, dar imi doresc votul direct, fara sa negociez cu politicieni. / Dezbaterea cu Ponta va fi fata in fata, intr-un mediu non-partizan

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ca nu va negocia cu candidatii care au iesit din cursa pentru a fi sustinut in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Nu voi negocia cu niciun politician. Imi doresc votul tuturor romanilor, dar imi doresc votul direct, fara sa negociez cu politicieni, a declarat Iohannis. Intrebat ce se va intampla daca alti candidati il vor cauta, Iohannis a raspuns Nu voi negocia. Candidatul ACL a declarat, cu referire la scandalul votului din diaspora, ca Sunt incapabili domnul Pontaco sa organizeze tara, nici macar o zi de alegeri nu au fost in stare sa organizeze. In timpul conferintei de presa, Klaus Iohannis a prezentat si imagini video cu romani din diaspora care au stat cateva ore la coada duminica, fara a isi putea exercita dreptul la vot.

Klaus Iohannis a pierdut alegerile

Klaus Iohannis a cules ce a semanat. Dupa o campanie dominata de indolenta in actiuni, de aroganta comunicationala si mesianism personal bazat pe un mit creat la Sibiu, neamtul nostru a reusit sa piarda din primul tur. Soarta s-a dovedit de multe ori generoasa si chiar si acum ii mai ofera o sansa in turul doi. Dar daca Victor Ponta va fi presedinte peste doua saptamani, acest fapt i se va putea imputa, in cea mai mare masura, lui Klaus Iohannis.

Dan Diaconescu: PPDD nu va vota cu Klaus Iohannis

Dan Diaconescu a declarat ca propune sustinerea, in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, a celui care astazi este prim-ministru,Victor Ponta. Nu il voi vota pe Klaus Iohannis. Va anunt ca .

VIDEO Klaus Iohannis: Nu concep sa fie tranzactionate voturile romanilor ca o marfa. Vreti sa ma apuc si eu de trocuri politice, sa promit nu stiu cui ca-l fac premier de rezerva?

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a reiterat marti seara, intr-o conferinta de presa, ca nu va negocia cu candidatii care au iesit din cursa pentru a fi sustinut in cel de-al doilea tur de scrutin. Ce vreti, sa ma apuc si eu de trocuri politice, sa promit nu stiu cui ca-l fac premier de rezerva? Sau ca il fac consilier de obiecte sau de lucruri? Eu doresc votul romanilor, nu doresc negocieri care nu duc niciunde, a afirmat Iohannis.

Klaus Iohannis: Mi-am mandatat echipa pentru negocieri cu cea a lui Ponta pentru dezbatere prezidentiala

Prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a declarat, luni, ca si-a mandatat echipa de campanie sa poate negocieri cu cea a lui Victor Ponta pentru o dezbatere prezidentiala sau mai multe intr-un mediu nonpartizan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )