Libnet.ro
UNICEF

19:00

Care sunt cele cinci cupluri isi testeaza relatia la Insula iubirii FOTO

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele cinci cupluri isi testeaza relatia la Insula iubirii FOTO

Cel de-al treilea sezon al reality show-ului Temptation Island - Insula iubirii, va debuta la Antena 1 luni, 8 mai si va fi difuzat lunea si martea, de la ora 20. Postul de televiziune a transmis si numele celor cinci cupluri care isi supun relatia la test. continuă pe Adevărul

Care sunt cele cinci cupluri ce isi testeaza relatia la Insula iubirii FOTO

Cel de-al treilea sezon al reality show-ului Temptation Island - Insula iubirii, va debuta la Antena 1 luni, 8 mai si va fi difuzat lunea si martea, de la ora 20. Postul de televiziune a transmis si numele celor cinci cupluri care isi supun relatia la test.

Un pont pe zi. Dan Bara, despre meciul Dinamo - FCSB: Care sunt cele mai interesante cote (VIDEO)

Dan Bara a vorbit in editia de sambata noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi despre meciul Dinamo - FCSB, care se va disputa luni seara pe Arena Nationala. Dinamo - Steaua .

VIDEO Vineri incepe cea de-a cincea editie a East European Comic Con. Care sunt principalele atractii

Vineri, 5 mai, incepe cea mai mare conventie de gaming din Romania, East European Comic Con EECC). Timp de trei zile, pasionatii de benzi desenate, anime, jocuri video, cosplay si iubitorii de filme si seriale isi dau intalnire la Romexpo. Ajuns la a cincea editie, evenimentul aduce in Romania actori din cele mai urmarite seriale ale momentului: Game of Thrones, Vampire Diaries si Supernatural. In plus, este pentru prima data cand un actor din Vikings isi da intalnire cu publicul din Romania.

Cele cinci trucuri care prelungesc viata masinii tale

Intretinerea unei masini poate sa fie costisitoare, insa toti cei care conduc ar trebui sa stie aceste trucuri simple care te ajuta sa prelungesti viata masinii, potrivitpromotor. ro.

Care sunt zonele din Bucuresti unde se vor construi cele mai multe apartamente noi

Topul zonelor in care se vor construi cele mai multe apartamente noi in 2017-2019 sunt Baneasa-Sisesti-Sos. Gh. Ionescu Sisesti, Barbu Vacarescu-Floreasca, Pipera, Aviatiei-Baneasa si Soseaua.

Tulburarile de personalitate: care sunt diferentele intre un psihopat si un sociopat

Sociopatii sunt denumiti, deseori, psihopati si invers, dar exista diferente majore intre cele doua tulburari de personalitate. Multitudinea de filme hollywoodiene ne aduc la cunostinta cei doi termeni- psihopat si sociopat- in multitudinea de pelicule cinematografice pe care le lanseaza, dar, de multe ori, tindem sa utilizam gresit cele doua notiuni, fara sa tinem cont [].

Care sunt companiile inselate prin email cu 100 de milioane de dolari

Doua companii au fost inselate recent sa trimita 100 de milioane de dolari unui escroc, dar numele celor doi giganti a fost pastrat secret pana acum. Asa cum am scris acum aproximativ o luna,Evaldas Rimasauskas este un lituanian de 48 de ani care s-a dat drept reprezentatul unui producator asiatic de componente hardware, in cadrul [].

Dragnea este un COLOS, dar iubita... Care sunt veniturile partenerei presedintelui PSD

Desi Liviu Dragnea are o situatie financiara destul de generoasa, nu acelasi lucru putem spune si despre cea care ii este partenera. Dupa divortul de Bombonica, Dragnea nu a aparut niciodata in .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )