Libnet.ro
UNICEF

10:01

Care sunt cele mai sigure companii aeriene de linie si low cost. Printre ele si Wizz Air

B1 B1,
Care sunt cele mai sigure companii aeriene de linie si low cost. Printre ele si Wizz Air

Qantas Airways este cea mai sigura companie aeriana de linie din 2019, in timp ce Wizz Air se numara printre cele mai sigure companii low-cost, se arata in datele Airlineratings. com. in selectarea. continuă pe B1

Castigatorii Peoples Choice Awards 2019. Care sunt cele mai iubite vedete

Editia din acest an a Galei Peoples Choice Awards s-a desfasurat aseara la Los Angeles. Inn cadrul evenimentului, au fost premiate nume importante din showbiz precum Ellen DeGeneres, Khloe Kardashian, Robert Downey Jr. Jennifer Aniston.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cat costa alegerile prezidentiale 2019. Sunt cele mai scumpe

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat ca suma totala alocata pentru alegerile prezidentiale din acest an este de aproximativ.

Alegeri prezidentiale 2019. La Iasi, Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi doar in sectiile unde au votat detinutii

Singurele doua sectii de votare din municipiul Iasi in care prezidentiabilul PSD Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi sunt cele in care au votat detinutii, scrie Ziarul de Iasi.

Sectiile de vot din Diaspora s-au inchis! Care sunt rezultatele provizorii si unde s-a inregistrat cea mai mare prezenta

Votul din strainatate pentru alegerile prezidentiale s-a incheiat! Ultimele sectii de votare de peste hotare unde romanii au putut sa-si exprime votul au fost cele de pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii si Canada. Unde s-a inregistrat cea mai mare prezenta si care sunt rezultatele provizorii? Votul din Diaspora s-a incheiat Diaspora .

Dan Petrescu si viitorul in galben: Nationala Romaniei are cele mai mari sanse de a-l capata la carma

Se apropie finalul preliminariilor pentru Euro 2020, iar gandul ca vom avea un nou selectioner prinde tot mai mult contur. Zvonurile sunt alimentate si de Nicolae Pirnau, impresarul lui Dan Petrescu. Nationala Romaniei are cele mai mari sanse de a-l capata la carma, a precizat acesta.

Romania continua sa fie unul dintre statele europene cu cele mai multe cazuri de pojar. Cauza: rata slaba a vaccinarilor

Romania este, in continuare, printre statele europene cu cele mai multe cazuri de pojar, din cauza ratei slabe a vaccinarilor, la fel ca si Serbia, tari in care se inregistreaza focare de rujeola, potrivit raportului anual privind prosperitatea in Europa Centrala si de Est, realizat de think-tank-ul britanic The Legatum Institute.

Premiile Peoples Choice 2019. Cele mai elegante tinute ale vedetelor de pe covorul rosu

La gala in cadrul careia au fost acordate Premiile Peoples Choice 2019 vedetele invitate s-au intrecut in tinute pe covorul rosu. Iata care au fost cele mai elegante alegeri vestimentare.

Romanii au stat cu ochii pe televizoare in ziua alegerilor prezidentiale: care au fost cele mai urmarite posturi

Televiziunile au avut cifre peste medie in ziua primului tur al alegerilor prezidentiale, iar Romania TV a fost cel mai urmarit post de stiri si al doilea in clasamentul general, dupa Pro TV.

REZULTATE ALEGERI 2019 EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rezultate BEC. BEC a anuntat cele mai noi date de la alegeri: Iohannis (37,49%), Dancila (22,69%), Dan Barna (14,73%)

BEC a anuntat cele mai noi date de la alegeri: Iohannis 37,49%), Dancila 22,69%), Dan Barna 14,73%). Biroul.

BEC a anuntat cele mai noi date de la alegeri: Iohannis (37,49%), Dancila (22,69%), Dan Barna (14,73%) - VIDEO

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat, luni seara, cele mai noi informatii legate de primul tur al alegerilor prezidentiale. Astfel: Klaus Iohannis - 3. 848 37,49%) Viorica Dancila - 2.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )