Libnet.ro
UNICEF

15:15

Care sunt cerintele minime de sistem pentru Windows 10?

Playtech Playtech,
Care sunt cerintele minime de sistem pentru Windows 10?

Prin amalgamul de informatii despre Windows 10 publicate in ultimele zile, au fost facute publice si cerintele minime de sistem pentru noul sistem de operare. in teorie, Windows 10 suna foarte bine si pare sa remedieze unele dintre cele mai mari probleme introduse de catre Windows 8 si Windows 8. Pana cand acesta va fi []. continuă pe Playtech

Poate cea mai importanta veste despre Windows 10: Care sunt cerintele tehnice

Avand in vedere ca Windows 10 va rula, in diverse iteratii, atat pe smartphone-uri, cat si pe tablete, hibride, laptopuri sau desktop-uri, cerintele de sistem sunt mult mai diversificate decat pana acum.

VIDEO: Update-ul de Windows 10 va fi GRATUIT chiar si pentru cei ce folosesc sisteme piratate

Este oficial! Microsoft a decis sa lupte cu pirateria intr-un mod ingenios. Va oferi GRATUIT update-ul pentru Windows 10 si celor care folosesc pe desktop-uri, laptop-uri sau ultrabook-uri variante piratate de Windows 7, 8 sau 8. Informatia este disponibila chiar pe un site partener al companiei windowscentral. com.

Windows 10 isi descarca actualizarile de la alte computere din reteaua locala

Pentru a se actualiza mai rapid, iminentul Windows 10 ar putea introduce un sistem inovativ de descarcare al update-urilor de pe alte sisteme din reteaua locala. Desi mai sunt doar cateva luni pana la lansarea oficiala a noului Windows 10, in continuare aflam informatii despre diverse functii inovative ce ar putea fi introduse in versiunea [].

Windows 10 va permite conectarea fara parola, prin utilizarea irisului sau a amprentei digitale

Utilizatorii viitorului sistem de operare Windows 10 se vor putea conecta fara parola, prin intermediul tehnologiilor biometrice, precum recunoasterea faciala. Sistemul Windows Hello va permite accesul la.

Microsoft Windows 10 primeste o data oficiala de lansare

Dupa lungi speculatii legate de lansarea urmatorului Windows 10, printr-o postare pe blogul Microsoft, sistemul de operare primeste o data oficiala de lansare. De peste 10 ani, cei de la Microsoft au ezitat sa mai ofere o data precisa cu mult timp inainte de lansarea unui nou sistem de operare. Avand in vedere ca feedback-ul [].

Parola nu va fi singurul mod de a debloca un dispozitiv cu Windows 10

Fara nici un fel de software suplimentar, in Windows 10 va veti putea autentifica prin amprenta, recunoastere faciala sau citire a irisului. in speranta ca Windows 10 va fi un succes de piata, cei de la Microsoft fac tot posibilul pentru a include in nou lor SO tot felul de artificii, mai mult sau mai [].

Upgrade-ul la Windows 10 va fi gratuit chiar si pentru cei cu variante piratate

Microsoft vrea sa combata pirateria si va face upgrade-ul la Windows 10 gratuit chiar si pentru cei ce folosesc o varianta piratata a sistemului de operare. Odata cu lansarea Windows 10, cei de la Microsoft vor sa inceapa o noua etapa in lupta impotriva pirateriei. Spre deosebire de metodele alese de companii in mod traditional, [].

Windows 10 ocupa mai putin spatiu decat te-ai astepta

In mod surprinzator, cei de la Microsoft se pare ca au fost mai eficienti vizavi de spatiul pe care il ocupa viitorul Windows 10 pe desktop-uri si mobile. De cativa ani, fiecare versiune de Windows a reusit sa ocupe mai mult spatiu decat iteratia precedenta. Desi ne-am obisnuit cu ideea ca sistemul de operare, cu [].

Microsoft va scoate pe piata un ROM ce inlocuieste Android cu Windows 10

Cei de la Microsoft lucreaza in prezent la un ROM ce le va permite utilizatorilor sa inlocuiasca Android cu Windows 10. Microsoft a scos la iveala recent o informatie foarte interesanta cu privire la Windows 10. Gigantul din Redmonda intrat intr-un parteneriat cu Xiaomi, iar posesori ai modelului Mi4 produs de chinezi vor putea satesteze [].

Project Spartan, calul troian din Windows 10: Cum va ingropa Microsoft Internet Explorer

Microsoft si-a anuntat acum cateva luni intentia de a renunta la Internet Explorer in favoarea unui browser mult mai performant sub numele Project Spartan. Acum, aflam mai multe detalii privind transformarea prin care va trece aplicatia aceasta. Chris Capossela, directorul de marketing al Microsoft, a declarat luni, in cadrul Microsoft Convergence, faptul ca inca se [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )