Libnet.ro
UNICEF

20:00

Care sunt motivele de ingrijorare pentru bucuresteni.

România Liberă România Liberă,
Care sunt motivele de ingrijorare pentru bucuresteni.

Bucurestenii sunt ingrijorati, in principal de sanatate, apoi de viitorul copiilor si de nivelul veniturilor, potrivit rezultelor sondajului Bucurestenii si Sanatatea realizat la nivelul Capitalei, citat de reprezentantii muncipalitatii, potrivit Mediafax. Potrivit sondajului Bucurestenii si Sanatatea realizat de Facultatea de Stiinte Politice a SNSPA, starea sanatatii este principala ingrijorare a bucurestenilor 26 la suta), urmata de viitorul copiilor 22 la suta) si de nivelul . continuă pe România Liberă

Pandurii si Petrolul si-au aflat adversarii din Liga Europa. Care sunt adversarii echipelor romanesti

Cele trei echipe romanesti calificate in Liga Europa, Astra Giurgiu,Pandurii Targu Jiu si Petrolul Ploiesti, si-au aflat, luni, adversarele de care vor incerca sa treaca pentru a ajunge in grupe. Daca.

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. Bilantul tragic se ridica la 19 MORTI. LISTA cu pacientii romani care sunt internati in spitalele din Podgorita

Tragedie pe o sosea din Muntenegru. 18 romani au murit iar 29 sunt raniti in urma unui tragic accident. Autocarul plin cu turisti a derapat si s-a prabusit intr-o prapastie de aproape 40 de metri. Sapte.

COD GALBEN de ploi si grindina. Care sunt zonele afectate.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o avertizare de cod galben de ploi si grindina, valabil in mai multe judete din tara, conform rtv. net. Intre orele 12. 50 si 14. 20 se vor semnala averse care vor depasi local 25 l/mp izolat grindina de dimensiuni mici si medii in judetul Maramures, zona delimitata de localitatile: Sighetu Marmatiei, Desesti, Budesti, Ocna Sugatag, Stramtura, Leordina, Bistra, Bocicoiu Mare. Intre orele 12. 55 si 14. 00 se vor semnala local cantitati de apa .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )