Libnet.ro
UNICEF

12:30

Care sunt pasii obtinerii fondurilor europene pentru utilaje agricole

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt pasii obtinerii fondurilor europene pentru utilaje agricole

Cei care sunt interesati sa acceseze fonduri europene pentru achizitia de utilaje agricole o vor putea face in perioada urmatoare. Reprezentantii Ministerului Agriculturii anunta ca incepand cu jumatatea lunii aprilie Uniunea Europeana ar putea aproba. continuă pe Wall-Street Ro

Fonduri europene pentru achizitia de utilaje agricole. Care sunt pasii

Cei care sunt interesati sa acceseze fonduri europene pentru achizitia de utilaje agricole o vor putea face in perioada urmatoare.

Perchezitii DNA in doua judete, pentru fraudare a fondurilor europene

Procurorii DNA Suceava efectueaza astazi cercetari intr-un dosar in care s-au alocat defectuos fonduri europene pentru doua proiecte din judetul Botosani.

Cum ar putea fi optimizat programul Laptele si Cornul? Care sunt zonele in care acesta are impact si cat ne mai costa? Ciprian Ciucu si Victor Olsavszky discuta online miercuri de la ora 12, despre reformarea programului de lapte scolar

Cum ar putea fi optimizat programul Laptele si Cornul? Care sunt zonele in care acesta are impact si cat ne mai costa? Ciprian Ciucu, Director de Programe CRPE si Victor Olsavszky seful Biroului pentru Romania al Organizatiei Mondiale a Sanatatii discuta online miercuri de la ora 12, despre reformarea programului de lapte scolar si beneficiile pe termen lung ale programului dar si despre impactul programului si eficiata acestuia.

Fonduri europene pentru ferme de familie. 15 proiecte-tip atractive

Ministerul Agriculturii propune cateva proiecte-tip prin care se pot obtine fonduri europene pentru ferme de familie mai usor, evitand birocratia.

Care sunt frontierele pentru Rusia lui Putin?

Sangerosul atentat jihadist care a zguduit Tunisia a lasat pe locul secund un teribil act diplomtic ce dezvaluie apetitul de cucerire al Rusiei lui Vladimir Putin. Semnand un tratat de cooperare si de integrare cu presedintele Ossetiei de Sud, Leonid Tibilov, liderul de la Kremlin a facut un prim pas pentru a trece la atasarea acestui teritoriu georgian, anexat prin razboi si violenta la Rusia. Tratatul a fost semnat exact la aniversarea unui an de la anexarea ilegala a Crimeii de la Ucraina.

Sinteza Zilei. Care sunt diferentele dintre coloana oficiala a lui Traian Basescu si cea a presedintelui Klaus Iohannis

Imagini care prezinta diferentele dintre coloana oficiala a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si cea a actualului sef de stat, Klaus Iohannis, au fost prezentate, marti, in emisiunea Sinteza.

Salariatii RATB vor protesta, miercuri, in fata sediului. Care sunt nemultumirile

Salariati ai Regiei Autonome de Transport Bucuresti, vor protesta, miercuri, timp de doua ore, la sediul institutiei, intrucat sunt nemultumiti de conditiile de munca si de managementul defectuos din ultimii ani, informeaza Mediafax.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )