Libnet.ro
UNICEF

15:46

Care sunt previziunile economistilor pentru anul 2016

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt previziunile economistilor pentru anul 2016

Statele Unite si Marea Britanie vor avea cea mai rapida crestere economica de dupa 2010, preturile marfurilor vor continua sa ramana scazute si criza Zonei Euro se va incheia. Sunt cateva dintre previziunile economistior pentru acest an, potrivit unui. continuă pe Wall-Street Ro

DOCUMENT Prioritatile din Educatie in anul 2016: reabilitarea caminelor studentesti si schimbarea legislatiei

Ministerul Educatiei Nationale MEN) a publicat vineri prioritatile institutiei pentru anul 2016, dar si planul de bataie pentru realizarea acestor obiective. invatamantul profesional dual, reabilitarea caminelor studentesti, schimbarea legislatiei si o tranzitie mai buna de la liceu la facultate sunt doar cateva dintre prioritatile din acest an.

Disectia planului sectorial al Ministerului Sanatatii pentru anul 2016

Pe scurt, planul sectorial pentru domeniul sanatatii, anuntat recent de Guvern, nu pare a fi rezultatul unei viziuni.

Planurile Guvernului pentru 2016: care sunt obiectivele strategice pentru economie

Citeste in prezentarea urmatoare principalele prioritati strategice si planurile de actiuni sectoriale pentru anul 2016 prezentate de ministerele din Guvernul Ciolos, conform site-ului Guvernului Romaniei.

DOCUMENT Prioritatile Ministerului Comunicatiilor pe anul 2016: Identificarea celor mai bune optiuni de privatizare pentru Telekom Romania si inventarul IT al administratiei publice, amanate pana in vara acestui an

Identificarea celor mai bune optiuni de privatizare pentru Telekom Romania Communications, precum si analiza achizitiilor de sisteme si echipamente IT la nivelul administratiei publice centrale realizate in ultimii 5 ani sunt doua dintre prioritatile strategice pentru acest an ale noului ministru al Comunicatiilor, Marius Raul Bostan. Ambele initiative, care ar fi trebuit finalizate la sfarsitul anului trecut, au acum termene de finalizare luna iunie 2016. Cel mai mare proiect care ar urma sa fie finalizat in luna octombrie din acest an este reteaua Ro-Net de internet broadband in peste 700 de localitati defavorizate, un proiect in valoare de peste 80 milioane de euro, care ar fi trebuit finalizat pana la sfarsitul anului 2015.

Cristian Manea si-a anuntat obiectivul pe anul 2016: Muncesc zi de zi pentru a ajunge la Campionatul European

Fundasul dreapta al echipei belgiene Mouscron-Peruweltz, Cristian Manea, a declarat ca munceste zi de zi pentru a ajunge in lotul nationalei Romaniei la turneul final al Campionatului European din Franta.

Ordonanta privind amnistia fiscala a fost usor modificata. Vezi forma noua a documentului si care sunt prevederile ei finale

In Monitorul Oficial de joi a fost publicata cu mici modificari OUG nr. 44/2015 privind unele facilitati fiscale - amnistia fiscala. Legea 4/2016 aproba OUG nr. 44/2015 privind acordarea unor facilitati fiscale. De asemenea, a fost publicata si procedura efectiva de scutire de TVA pentru livrari de bunuri in antrepozite, zone libere etc. Consulta aici actul normativ legat de amnistia fiscala.

Adrian Mutu, discutii cu selectionerul pentru EURO 2016

Adrian Mutu nu renuntala visul sau de a deveni cel mai mare marcator din istoria echipei nationale si preseaza pentru a juca la EURO 2016.

Prioritatile Ministerului Justitiei in 2016: Strategia anticoruptie, operationalizarea Agentiei Bunurilor Indisponibilizate

Prioritatile stategice ale Ministerului Justitiei pentru anul 2016 sunt legate de strategia de dezvoltare a sistemului judiciar, de stategia nationala anticoruptie si de operationalizarea Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate.

Prioritati MJ in 2016:Strategia anticoruptie, operationalizarea Agentiei Bunurilor Indisponibilizate

Prioritatile stategice ale Ministerului Justitiei pentru anul 2016 sunt legate de strategia de dezvoltare a sistemului judiciar, stategia nationala anticoruptie si operationalizarea Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate.

Income: Care va fi evolutia burselor in 2016

Ioan Luchian Mihalache, analist financiar la Londra, a fost invitatul lui Adrian Maniutiu, sambata, la Income, la o discutie privind evolutia burselor in 2016. Anul a inceput prost pentru toate pietele.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )