Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cargus estimeaza, de Black Friday, o crestere in volume de 65% fata de o perioada normala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cargus estimeaza, de Black Friday, o crestere in volume de 65% fata de o perioada normala

Cargus, al doilea mare jucator de pe piata de curierat din Romania, cunoscuta in trecut ca Urgent Cargus, estimeaza o crestere in volume de 65% in comparatie cu o perioada normala pentru sectorul de e-commerce si de 35% fata de Black Friday 2019. continuă pe Wall-Street Ro

Cum a schimbat pandemia Black Friday

240 de milioane de euro au cheltuit romanii de Black Friday, in scadere, totusi, fata de recordul istoric de anul trecut, de 300 de milioane de euro.

ANAF va monitoriza tranzactiile online de Black Friday in cadrul operatiunii Mercur au fost calculate impozite si taxe datorate de 15,7 milioane lei

Inspectorii Antifrauda din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) vor monitoriza tranzactiile online de Black Friday, din acest weekend, precum si obligatiile fiscale care se vor naste in aceasta perioada de reduceri, care conduc la volume foarte mari de vanzari, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

PayU Romania: Tranzactii in crestere cu aprox. 80% la Black Friday, comparativ cu editia din 2019

Valoarea totala a volumelor tranzactionate online cu ocazia Black Friday 2020 a ajuns la 349 de milioane de lei, in crestere cu 78% comparativ cu editia de anul trecut a campaniei, arata datele finale centralizate si publicate de catre procesatorul de.

in spatele scenei Black Friday 2020: comenzi de aproape 600 milioane lei: 1.881 de teste RT-PCR, 15 masini, 367 inchirieri de rulote, masini, servicii taxi si car-sharing, 53.000 litri de carburant

Ziua de Black Friday 2020 organizata de eMAG vineri, 13 noiembrie, a batut toate recordurile istorice si a evidentiat schimbarile comportamentului clientilor. eMAG a inregistrat, intr-o singura zi, 12,4 milioane de vizite, cu 1,6 milioane peste 2019, si produse comandate in valoare de 585,7 de milioane de lei, cu 17% peste anul trecut. Fata de prima editie de acum 10 ani, valoarea produselor comandate a fost de 17 mai mare si de trei ori mai mare fata de acum cinci ani.

Top 3 cele mai vandute produse de Black Friday in 2020. Ce au cumparat romanii

Interesul pentru Black Friday a fost urias si anul acesta. Vinzarile au crescut cu mai mult de 80% fata anul trecut, iar platile efectuate online cu cardul pur si simplu au explodat. Romanii s-au inghesuit,.

Cumparaturi record de Black Friday. in Romania, numarul mediu de tranzactii este de 319 minut. 27% dintre plati au fost efectuate cu un card in rate

Volumele tranzactionate in Romania, de Black Friday au ajuns la aproape 169 de milioane de lei, la ora 11. Valoarea este un record, cu 62. 9% mai mult fata de anul trecut. Totodata, numarul mediu de tranzactii.

Cum sa nu te pacalesti de Black Friday 2020. Ce recomanda specialistii ANPC (VIDEO)

Sarbatoarea de Black Friday atrage cumaratorii prin preturile speciale, promotionale si mult mai mici fata de restul anului, insa exista si cazuril in care persoanele sunt mai repede inselate cu reduceri.

S-a aflat ora cand incepe eMAG Black Friday? Romanii, cu sufletul la gura

EMAG tine secreta ora pentru Black Friday, dar poate fi intuita. Pana cand magazinul va deschide, oficial, campania de Black Friday, a publicat catalogul intreg cu toate reducerile. Cand incepe eMAG Black Friday Cand vine vorba de Black Friday, scenariul la eMAG e destul de simplu: incepe dimineata, fara sa divulge ora. Dar aceasta poate .

Start Black Friday! Oferta SensoDays vine cu produse de 5 stele la preturi de 3

Deseori, bugetul este cel care nu ne permite sa ne transformam casa cu ajutorul produselor de Home Deco. Taie problema asta de pe lista pentru ca SensoDays Black Friday 2020 vine cu o selectie speciala de produse premium de 5 stele la pret de 3 stele! Piese cu tehnologii inovatoare, concept realizat de designeri internationali, produse de ultima generatie toate se regasesc acum in oferta SensoDays Black Friday 2020.

Black Friday 2020. Cel mai scump produs cumparat de Black Friday si asta a fost cea mai mare reducere

Black Friday 2020. Cel mai scump produs cumparat de Black Friday este o masina de 31. 700 euro, iar produsul cel mai scump comercializat este un velier de 238. 000 euro. Cea mai mare reducere a fost de 60. 000 euro pentru un penthouse.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )