Libnet.ro
UNICEF

00:07

Caricatura zilei: Care este sursa de stiri a emisiunilor romanesti de cancan

România Liberă România Liberă,
Caricatura zilei: Care este sursa de stiri a emisiunilor romanesti de cancan

Academia Catavencu prezinta Caricatura zilei realizata de Costel Patrascanu. continuă pe România Liberă

Caricatura zilei: Certurile intre Palate, motiv de amuzament pe Internet

Academia Catavencu prezinta Caricatura zilei realizata de Costel Patrascan.

Caricatura zilei: La ce foloseste carnetul de partid

Academia Catavencu prezinta Caricatura zilei realizata de Costel Patrascan.

Sebastian Ghita, la DNA in dosarul in care este urmarit penal

Sebastian Ghita a ajuns astazi la DNA Ploiesti, in dosarul Hidro Prahova, in care este urmarit penal pentru fapte de coruptie. Ghita a fost pus sub control judiciar in dosarul fostului primar din.

Care este cel mai bine vandut telefon din toate timpurile?

La cateva zile dupa ce iPhone-ul 6S a depasit toate recordurile de popularitate prin vanzarile din primele zile, aflam cel mai bine vandut telefon din toate timpurile. Cei de la Apple se pot mandri cu cele 13 milioane de iPhone-uri comercializate in doar trei zile de lansare, dar mai au multe de invatat pana vor [] Care este cel mai bine vandut telefon din toate timpurile? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care este mai rapid? iPhone 6S Plus vs Galaxy Note 5

Desi a trecut mai bine de o saptamana de la lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, in continuare vedem clipuri comparative cu noile aparate. Unele dintre cele mai performante smartphone-uri la ora actuala sunt iPhone 6S Plus si Galaxy Note 5, iar daca planuiti sa vi-l luati pe cel mai rapid dintre ele, clipul [] Care este mai rapid? iPhone 6S Plus vs Galaxy Note 5 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Subiectele zilei: La DNA se afla in lucru Cazul Ponta II? Alina Gorghiu, implicata ntr-o escrocherie de zeci de milioane de euro; Lucian Boia: Europa nu se modifica doar pentru ca vin unii si se stabilesc aici; Care este pensia adevarata din Romnia. Deza

80% din consilierii generali ai Primarei Capitalei au votat beneficiile Apa Nova, cercetate acum de DNA. 44 de consilieri generali ai Primariei Bucuresti siau intors votul, in urma cu patru ani, si au decis o serie de facilitati pentru compania Apa Nova. Duplicitarii. Tovarasiile si combinatiile din spatele conflictelor mimate public de marii actori ai scenei politice romanesti. Ultimele dezvaluiri despre relatia dintre Liviu Dragnea si Traian Basescu readuc in atentie lista cu oameni politici care se ataca in public doar de ochii lumii.

Supermarketurile, obligate sa vanda produse romanesti. Care este procentul decis de senatori

Senatorii au adoptat, marti, un proiect de lege care ii va obliga pe marii comercianti sunt obligati sa vanda carne, fructe si legume in proportie de minimum 51% din productia romaneasca.

Care este miza adoptarii legii votului prin corespondenta?

Cu concursul tuturor partidelor parlamentare, am intrat in intervalul calendaristic in care sansele ca votul prin corespondenta sa poata fi exercitat la alegerile parlamentare de anul viitor tind vertiginos catre zero. Conform deciziilor CCR, o lege care afecteaza drepturile electorale nu poate produce efecte mai devreme de un an de la data publicarii.

Uber cauta ambasadori in Bucuresti. Care este oferta companiei

Compania americana Uber, care le ofera proprietarilor de masini posibilitatea de a oferi servicii de transport prin intermediul unei aplicatii, a lansat pe pagina web dedicata operatiunilor din Bucuresti, o.

CaN Romania: Care este singura institutie modernizata din Vaslui

Editia de sambata a emisiunii CaN Romania, realizata de Ionut Cristache, a abordat un subiect foarte sensibil in Romania, mai ales in ultimul an - Vasluiul. CaN Romania este cea mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )