Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe institutii de presa din lume au cenzurat caricaturile Charlie Hebdo cu profetul Mahomed

B1 B1,
Mai multe institutii de presa din lume au cenzurat caricaturile Charlie Hebdo cu profetul Mahomed

Unele dintre cele mai importante institutii de presa din lume, intre care ziarele The Telegraph si The New York Times, agentia de stiri Associated Press si televiziunea CNN, au cenzurat difuzarea caricaturilor. continuă pe B1

Cele mai importante institutii de presa din lume au ales sa nu difuzeze imaginile cu Mahomed, in contextul atacului de la Charlie Hebdo

Cele mai importante institutii de presa din lume, inclusiv publicatiile The Telegraph si The New York Times, agentia de stiri Associated Press si televiziunea CNN, au ales sa nu difuzeze sau sa difuzeze blurat.

FOTO Neagu, cel mai bun inter stanga din lume. Echipa de vis a anului 2014

Handbalista Cristina Neagu a fost desemnata cel mai bun inter stanga din lume si a fost la un pas sa castige si titlul in cadrul unei anchete in care titlul de jucatoarea anului 2014 i-a fost acordat norvegiencei Heidi Loke.

Topul celor mai sigure companii aeriene din lume in 2014

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, compania australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de firme, relateaza CNN. Dintre cele 449.

Cele mai sigure companii aeriene din lume in 2014

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, firma australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de companii, informeaza CNN, potrivit.

Cele mai sigure companii aeriene din lume in 2014. Ati zburat cu ele?

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, compania australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de firme, relateaza CNN.

CES Las Vegas Sony lanseaza platforma Android TV si aduce cel mai subtire televizor 4K din lume

Sony adopta pe scara larga sistemul de operare Android in gama sa de televizoare smart, lanseaza un nou procesor pentru ele, iar intre modelele prezentate se numara si cel mai subtire TV 4k din lume 4,9 mm in unghiul cel mai mic).

Faze Tari: Nebuna sau indragostita? O femeie s-a maritat cu doua pisici; I-a dat fostei sotii un cec de aproape 1 miliard de dolari. Motivul pentru care aceasta a refuzat suma; Cea mai veche capsula a timpului din lume a fost deschisa

Incredibil! Doua moldovence fac videochat in bibliotecile publice din Chisinau. Doua tinere din Republica Moldova au facut videochat in mai multe. Sufera de o boala care o transforma intr-un copac. Pielea unei femei de 50 de ani din Marea Britanie, care sufera de psoriazis, s-a umplut de solzi duri si uscati.

Cele mai periculoase grupari teroriste din lume

Istoria terorismului nu incepe cu perioada contemporana si gruparile radicale din ultimii 100 de ani, dar cele mai periculoase grupari teroriste din lume din prezent par a avea o organizare bine elaborata, care pune probleme autoritatilor din statele care lupta impotriva acestui tip de radicalism.

Mai multe companii de taxi din Bucuresti si Ilfov, amendate pentru o intelegere tacita

Mai multe companii de taxi din Bucuresti si Ilfov au fost amendate cu peste 2,2 milioane de lei pentru practici neconcurentiale. Firmele sanctionate s-au inteles sa aiba toate acelasi tarif pentru serviciile de.

Cel mai vizitat muzeu din lume in 2014: 70% din vizitatori sunt straini

Muzeul Luvru din Paris a fost cel mai vizitat muzeu din lume in 2014. Asta inseamna ca 9,3 milioane de vizitatori i-au trecut pragul, o cifra relativ stabila in raport cu 2013, care a permis institutiei franceze sa ramana cel mai vizitat muzeu din lume.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )