Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cariera nu mai este o scara, ci o opera de arta. Cine sunt artistii (I)

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cariera nu mai este o scara, ci o opera de arta. Cine sunt artistii (I)

Umanizarea leadershipului si dezvoltarea abilitatii liderilor de a intelege, respecta si raspunde la interesele si aspiratiile oamenilor pe care ii conduc se afla in centrul activitatii de cercetare si consultanta corporativa a lui Gianpiero. continuă pe Wall-Street Ro

Cine sunt impatimitii cumparaturilor online in Europa: romanii, francezii si belgienii sunt la coada clasamentului

Romanii, belgienii si francezii cheltuiesc online cu cea mai redusa frecventa, in timp ce la polul opus peste trei sferturi dintre britanici cumpara online cel putin o data pe luna, se arata intr-un sondaj efectuat de ING Bank.

Din culisele PNL: Cum si-a asigurat Orban puterea n PNL, prin modificarea statutului, si cine sunt liderii de organizatii care ar urma sa fie schimbati

Sedinta de luni a BPN al PNL s-a desfasurat sub presiune, dupa ce Ludovic Orban a propus modificarea statutului, pentru a putea demite mai usor liderii de filiale. Potrivit unor surse politice, scopul ar fi inlaturarea sefilor de organizatii care vor Congres extraordinar pentru debarcarea lui Orban, relateaza Mediafax.

Cine sunt femeile de succes din spatele politicienilor si ce profesii au

Multe dintre sotiile politicienilor au preferat sa stea in umbra celor care au condus tara sau macar si-au dorit. insa unele dintre doamne au profesii cu care sotii se mandresc cu siguranta. Sunt femei.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1902 seconds )