Libnet.ro
UNICEF

22:30

Carlos Ghosn: Piata auto din Europa isi va reveni in acest an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Carlos Ghosn: Piata auto din Europa isi va reveni in acest an

Cererea de automobile la nivel global va creste in acest an, pietele din China si SUA continuand expansiunea in timp ce Europa va traversa o revenire solida, a declarat Carlos Ghosn, directorul general al Renault si Nissan, citat de Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

Condamnari in dosarul permiselor false. Fostul sef al Serviciul de permise auto din Arges, condamnat la 6 ani de inchisoare

Fostul sef al Serviciul de permise auto din Arges, Codrut Vlasceanu, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare in dosarul permiselor false. Este o pedeapsa redusa la jumatate fata de cea decisa de instanta de.

Condamnari in dosarul permiselor false. Fostul sef al Serviciul de permise auto din Arges, condamnat la 6 ani de inchisoare

Fostul sef al Serviciul de permise auto din Arges, Codrut Vlasceanu, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare in dosarul permiselor false. Este o pedeapsa redusa la jumatate fata de cea decisa de instanta de.

Cea mai mare piata futures din lume, actionata in instanta

CME Group Inc. CME), compania care detine cea mai mare piata futures din lume, a fost actionata in instanta de trei utilizatori ai sai, care pretind ca aceasta le-a permis traderilor de inalta frecventa HFT) accesul la informatiile privind comenzile clientilor inaintea participantilor la piata.

Daily Income. Piata imobiliara din Romania incepe sa se relanseze treptat

Piata imobiliara din Romania pare sa se relanseze treptat: dezvoltatorii par din nou interesati de achizitii, preturile locuintelor se apropie incet de realitate, dependenta de Prima Casa scade, iar chiriile.

Cele mai mari banci din Europa au dat afara 80.000 de angajati

Cele mai mari 30 de banci din Europa, in functie de capitalizare, au renuntat anul trecut la 80. 000 de angajati, adica 3,5% din total, iar o revenire a numarului de locuri de munca la nivelul anterior crizei pare putin probabila, in pofida recuperarii.

Traian Basescu: Am avertizat SUA ca retragerea din Europa de Est este o greseala. UE nu are parghii sa asigure securitatea regiunii

Presedintele Traian Basescu spune ca Uniunea Europeana nu are suficiente parghii pentru a controla situatia din Europa de Est si ca este nevoie in continuare de prezenta Statelor Unite ale Americii in zona.

Somerii din Oltenia isi gasesc cel mai greu de munca. Somajul pe termen lung in Romania, aproape 50%

Somerii din Oltenia isi gasesc cel mai greu de munca, peste 60% dintre acestia petrecand perioade de peste 12 luni in somaj, in timp ce, la nivel national, aproape jumatate dintre someri sunt in aceasta.

Piata auto in T1: pe plus, pentru prima data in ultimii cinci ani

Vanzarile de masini noi autoturisme si vehicule comerciale) au crescut in primul trimestru cu 21,7% la 18. 941 de unitati , fiind pentru prima data din 2009 cand piata de profil incheie primele trei luni ale anului pe plus.

Cum a mers piata auto in primul trimestru si ce masini au pus romanii la vanzare pe internet

Piata masinilor noi a inceput anul in crestere, dar nu concludenta, in timp ce la masinile second-hand din import a fost o scadere, iar la reinmatriculari, un avans timid. Evolutia pietei va depinde enorm de succesul programului Rabla, dar si de modificarile ce ar putea fi facute timbrului de mediu. Autovit. ro, parte a grupului Naspers, a realizat o analiza comparativa a primului trimestru din 2014 in raport cu perioada similara a anului trecut, scotand in evidenta si ce masini au pus romanii la vanzare pe internet, fie ele de volum, exotice sau de epoca.

APIA: Piata auto a incheiat primul trimestru pe plus, pentru prima data in ultimii cinci ani

Vanzarile de autovehicule noi - autoturisme si vehicule comerciale - s-au ridicat la 18. 941 de unitati in primul trimestru, in crestere cu 21,7% fata de intervalul similar al anului trecut, fiind pentru prima data din 2009 cand piata de profil incheie primele trei luni ale anului pe plus.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )