Libnet.ro
UNICEF

19:00

Carmen Dan, noi acuzatii in scandalul momentului

Antena3 Antena3,
Carmen Dan, noi acuzatii in scandalul momentului

Ministrul Internelor, Carmen Dan a raspuns, marti seara, in emisiunea 100 de minute de la Antena 3, acuzatiei ca demiterea sefului Politiei Romane a fost una politica. Carmen Dan. continuă pe Antena3

Sedinta de URGENTA la MAI dupa scandalul politistului-pedofil! Carmen Dan, ULTIMATUM pentru seful Politiei Romane

00 Ministrul Carmen Dan a decis primele masuri dupa scandalul iscat in jurul pedofilului care s-a dovedit a fi agent in cadrul Brigazii Rutiere. Ministrul a cerut sefului Politiei.

Propunere surpriza a ministrului de Interne, Carmen Dan, in scandalul politistului acuzat de pedofilie: Cere demisia sefului Serviciului Omoruri, cel care criticase dur schimbarile propuse de PSD-ALDE la Codurile Penale

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a folosit ocazia generata de scandalul politistului acuzat de pedofilie pentru a cere demisia Seful Serviciului Omoruri din Politia Bucuresti, Radu Gavris, cel care, la sfarsitul lunii decembrie, criticase dur modificarile pe care parlamentarii PSD-ALDE vor sa le opereze la Codurile Penale. Gavris este unul dintre cei mai apreciati politisti romani, structura pe care o conduce avand zero cazuri de crima cu autor necunoscut.

Angajari noi la MAI! Anuntul facut de ministrul Carmen Dan

Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata ca in Ministerul Afacerilor Interne vor fi in acest an aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se.

Carmen Dan, despre deficitul de personal: Anul acesta, vom avea alaturi de noi, in marea familie a ministerului, aproximativ 6.000 de noi angajati

Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata, la TVR1, ca Ministerul Afacerilor Interne va avea, in 2018, aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se poata acoperi deficitul de 23. 000 de oameni, relateaza Agerpres.

Carmen Dan: Vom avea aproximativ 6.000 de noi angajati in minister

Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata ca in Ministerul Afacerilor Interne vor fi in acest an aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se poata acoperi deficitul de 23. 000 de oameni.

Carmen Dan, razbunatoare: Cere demisia lui Radu Gavris care a vorbit fara voia ei

Carmen Dan, Ministru de Internet si fosta secretara la o scoala din Videle, se foloseste de ocazia generata de scandalul politistului suspectat de pedofilie pentru a cere demisia lui Radu Gavris, Seful Serviciului Omoruri din Politia Capitalei.

CONSILIERUL personal al lui CARMEN DAN a lucrat la Brigada Politiei Rutiere, dar NU L-A RECUNOSCUT pe AGENTUL-PEDOFIL. Ministrul nu a catadicsit SA-L DEMITA

Ministrul de Interne a cerut mai multe demisii in urma modului dezastruos in care s-au miscat autoritatile in cazul politistului-pedofil. Carmen Dan a cerut demisia inclusiv a sefului Politiei.

Consilierul personal al lui Carmen Dan a lucrat la Brigada Politiei Rutiere, dar nu l-a recunoscut pe agentul-pedofil. Ministrul nu a catadicsit sa-l demita

Ministrul de Interne a cerut mai multe demisii in urma modului dezastruos in care s-au miscat autoritatile in cazul politistului-pedofil. Carmen Dan a cerut demisia inclusiv a sefului Politiei.

Surse: Tudose se intalneste miercuri cu seful Politiei dupa ce ministrul Carmen Dan i-a propus sa il demita

Mihai Tudose se va intalni miercuri cu Bogdan Despescu, seful Politiei Romane, potrivit unor surse guvernamentale. Intalnirea vine dupa ce ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat astazi public ca i-a cerut premierului sa il inlocuiasca pe Despescu dupa criza politistului pedofil. Decizia finala privind eventuala demitere a sefului Politiei ii revine premierului.

Cine este Catalin Ionita, noul sef al Politiei Romane propus de catre ministrul Carmen Dan

Catalin Ionita, actualul sef al Directiei Generale Anticoruptie, va fi noul sef al Politiei, dupa ce ministrul Carmen Dan a anuntat ca a cerut lui Mihai Tudose schimbarea din functie a sefului Politiei Romane, chestorul-sef Bogdan Despescu. Comisarul-sef Catalin Ionita, in varsta de 41 de ani, conduce Directia Generala Anticoruptie din Ministerul Afacerilor Interne din 2016, anterior fiind la conducerea structurii care se ocupa cu investigarea fraudelor economic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )