Libnet.ro
UNICEF

14:15

Propunere surpriza a ministrului de Interne, Carmen Dan, in scandalul politistului acuzat de pedofilie: Cere demisia sefului Serviciului Omoruri, cel care criticase dur schimbarile propuse de PSD-ALDE la Codurile Penale

Hotnews Hotnews,
 Propunere surpriza a ministrului de Interne, Carmen Dan, in scandalul politistului acuzat de pedofilie: Cere demisia sefului Serviciului Omoruri, cel care criticase dur schimbarile propuse de PSD-ALDE la Codurile Penale

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a folosit ocazia generata de scandalul politistului acuzat de pedofilie pentru a cere demisia Seful Serviciului Omoruri din Politia Bucuresti, Radu Gavris, cel care, la sfarsitul lunii decembrie, criticase dur modificarile pe care parlamentarii PSD-ALDE vor sa le opereze la Codurile Penale. Gavris este unul dintre cei mai apreciati politisti romani, structura pe care o conduce avand zero cazuri de crima cu autor necunoscut. continuă pe Hotnews

USR cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru modul in care a gestionat cautarile agresorului sexual

USR cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru modul in care a gestionat cautarile barbatului care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei.

Marian Godina, critic privind gramatica ministrului pronume Carmen Dan: Vorbeste ca tanti de la taraba care iti vinde decat mere (VIDEO)

Politistul Marian Godina remarca, marti, intr-o postare pe Facebook felul in care ministrul de Interne, Carmen Dan, a chinuit din nou limba romana in prima pozitie publica pe cazul.

Scandalul politistului pedofil. Marian Godina si Traian Berbeceanu, solidari cu seful Serviciului Omoruri, somat de ministrul de Interne sa demisioneze

Politistul Marian Godina si fostul sef al BCCOA Alba Iulia,Traian Berbeceanu, s-au declarat solidari cu seful Serviciului Omoruri, din Politia Capitalei, comisarul-sef Radu Gavris, cel care a coordonat echipa care l-a capturat pe pedofilul Eugen Stan, caruia ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut sa faca pasul inapoi.

Scandalul politistului pedofil. Marian Godina, solidar cu seful Serviciului Omoruri, somat de ministrul de Interne sa demisioneze

Politistul Marian Godina s-a declarat solidar cu seful Serviciului Omoruri, din Politia Capitalei, comisarul-sef Radu Gavris, cel care a coordonat echipa care l-a capturat pe pedofilul Eugen Stan, caruia ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut sa faca pasul inapoi.

Carmen Dan, despre cazul politistului suspect de pedofilie: Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, marti dimineata, ca l-a informat pe premierul Mihai Tudose despre masurile dispuse ca urmare a depistarii politistului suspectat de agresiune sexuala asupra.

Carmen Dan despre cazul politistului acuzat de pedofilie:Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate. Probabil ca au apreciat ca nu exista responsabilitate

Ministrul de interne Carmen Dan a spus marti, in legatura cu cazul politistului acuzat de pedofilie, ca nimeni din politie nu si-a asumat raspunderea.

Carmen Dan, contrazisa de Parchetul Capitalei in cazul politistului-pedofil

Eugen Stan, politistul acuzat ca a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din Capitala, ar mai fi suspect in alte 15 cazuri, comise incepand din 2009. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a .

Demiterea sefului Politiei, amanata de premier. Tudose vrea sa afle si versiunea lui Bogdan Despescu. Surse: Tudose forteaza demisia ministrului Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose nu vrea sa semneze demiterea din functie a sefului Politiei, Bogdan Despescu, pana cand nu va auzi si argumentele sale, nu doar varianta ministrului de Interne Carmen Dan. Decizia premierului vine in contextul in care acesta forteaza demisia ministrului de Interne Carmen Dan, apropiata de Liviu Dragnea, cel cu care se afla in plin razboi politic.

Marian Godina, despre exprimarea ministrului Carmen Dan: Ministru de Interne in 2018 si vorbeste ca tanti de la taraba care iti vinde decat mere VIDEO

Politistul Marian Godina a luat-o din nou in vizor pe ministrul de Interne Carmen Dan, care a facut greseli de exprimare in aceasta dimineata, cand a dat declaratii cu privire la suspectul de pedofilie, angajat al Brigazii Rutiere Bucuresti.

Marian Godina lanseaza un apel pentru sustinerea sefului Serviciului Omoruri, caruia Carmen Dan i-a cerut demisia: Sa ne aratam revolta si sa demonstram ca nu mai suntem vechii obedienti cu am inteles, sa traiti!

Politistul Marian Godina a lansat marti, pe pagina sa de Facebook, un apel catre colegii sai, dar si catre toti cei care doresc sa-si arate sustinerea fata de seful Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, comisarul Radu Gavris, caruia ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut marti demisia, ca urmare a cazului politistului de la Rutiera acuzat de pedofilie. Godina afirma ca se doreste demiterea lui Gavris pentru ca si-a permis sa vorbeasca si ca decapitarea acestuia ar insemna decapitarea oricui isi permite sa iasa din rand. Sa ne aratam revolta si sa demonstram ca nu mai suntem vechii obedienti cu am inteles, sa traiti!. Un politist care poarta arma nu poate cunoaste cuvantul teama, mai ales teama de a vorbi, a facut apel Godina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )