Libnet.ro
UNICEF

20:30

Carmen Tocala: Uitam ce este mai important si ne deosebeste de patrupede: miscarea organizata

Online Sport Online Sport,
Carmen Tocala: Uitam ce este mai important si ne deosebeste de patrupede: miscarea organizata

La finalul saptamanii trecute a avut loc in Parcul Herastrau din Bucuresti un eveniment care a incercat sa promoveze tema miscare pentru sanatate. Din pacate nu au fost atat de multi participanti, insa cei care au alergat atras atentia, alaturi de prezenta cateva persoane implicate in sport. continuă pe Online Sport

Miracast Cel mai important concurent pentru AirPlay devine realitate

Pentru ca a trecut deja prea mult timp de cand Apple foloseste AirPlay ca un avantaj semnificativ de marketing, comunitatea producatorilor de Android s-ar putea sa fi gasit solutia prin standardul Miracast Display. Creat si definit ca stadard de catre WiFi Alliance, Miracast se pare ca a inceput sa fie privit cu ochi buni de producatorii de televizoare precum Sony, Samsung sau LG. Acest aspect este foarte important deoarece in cateva luni avem toate sansele sa vedem TV-uri cu Miracast .

Ioana Marcu, Orange: HR-ul este foarte important pentru ceea ce se intampla peste 5 ani

Sa iti cresti liderii mai repede si mai bine decat concurenta si sa iti fidelizezi oamenii sunt cateva dintre cele mai mari provocari ale unui director de resurse umane, a declarat pentru Wall-Street. ro, Ioana Marcu, managerul de resurse umane al.

Uraganul Sandy Cel mai important eveniment din istoria Instagram

Trist dar adevarat, cel mai mare dezastru natural din ultimii ani a fost si un motiv de celebrare pentru unele companii printre care se numara si Instagram. CEO-ul Instagram a afirmat cu mandrie si entuziasm ca statisticile refereritoare la imaginile capturate cu tag-ul Sandy sunt neasteptat de bune. Cu 800. 000 de imagini capturate in mai putin de o saptamana, Uraganul Sandy tocmai a castigat titlul de ,probabil cel mai mare eveniment capturat vreodata pe Instagram. Ca si comparatie, in timpul .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )