Libnet.ro
UNICEF

19:00

Miracast Cel mai important concurent pentru AirPlay devine realitate

Playtech Playtech,
Miracast Cel mai important concurent pentru AirPlay devine realitate

Pentru ca a trecut deja prea mult timp de cand Apple foloseste AirPlay ca un avantaj semnificativ de marketing, comunitatea producatorilor de Android s-ar putea sa fi gasit solutia prin standardul Miracast Display. Creat si definit ca stadard de catre WiFi Alliance, Miracast se pare ca a inceput sa fie privit cu ochi buni de producatorii de televizoare precum Sony, Samsung sau LG. Acest aspect este foarte important deoarece in cateva luni avem toate sansele sa vedem TV-uri cu Miracast . continuă pe Playtech

Uraganul Sandy Cel mai important eveniment din istoria Instagram

Trist dar adevarat, cel mai mare dezastru natural din ultimii ani a fost si un motiv de celebrare pentru unele companii printre care se numara si Instagram. CEO-ul Instagram a afirmat cu mandrie si entuziasm ca statisticile refereritoare la imaginile capturate cu tag-ul Sandy sunt neasteptat de bune. Cu 800. 000 de imagini capturate in mai putin de o saptamana, Uraganul Sandy tocmai a castigat titlul de ,probabil cel mai mare eveniment capturat vreodata pe Instagram. Ca si comparatie, in timpul .

Rajoy: 2012 - cel mai dificil an pentru Spania

Economia Spaniei va reveni pe crestere in 2014, conform estimarilor premierului Mariano Rajoy, care arata ca 2012 a fost cel mai rau an pentru tara europeana, iar 2013 va aduce o imbunatatire.

Mark Gitenstein: Am o profunda afectiune pentru Romania. Cel mai mare defect al romanilor - pesimismul

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, aflat la finalul mandatului sau, a declarat, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de PRO TV, ca are o profunda afectiune pentru Romania si pentru romani, aratand insa ca cel mai mare defect al acestora este pesimismul.

PwC: Cresterea reala a salariilor din privat se dovedeste infima in acest an, raportat la inflatie/Topul salariilor in 2012: Cel mai bine s-a castigat in IT si telecomunicatii

Cresterea reala a salariilor din mediul privat este infima in acest an, tinand cont de inflatie, a declarat miercuri Horatiu Cocheci, consultant sef in cadrul PwC Romania la prezentarea studiului anual privind salariile si beneficiile PayWell Romania 2012. 169 de firme cu peste 140. 000 de angajati au raportat o crestere nominala a salariilor cu 5,1% in ultimele 12 luni, insa tinand cont de noua prognoza de inflatie anuntata miercuri de BNR, inseamna o crestere reala infima, a spus acesta. Vezi in articol in ce domenii de activitate s-a castigat cel mai bine in acest an. Vezi in articol in ce domenii de activitate se castiga cel mai bine.

Victor Ponta: Noul Guvern va fi investit cel mai probabil in jurul datei de 20-22 decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in timpul sedintei de guvern, ca in opinia sa, investirea noului cabinet va avea loc cel mai probabil in jurul datei de 20-22 decembrie, potrivit Mediafax. ro Pana.

Ecuadorul vrea sa construiasca cel mai inalt turn din lume, La Torre del Sol, cu o inaltime de 1,6 km, pe linia care imparte Terra in doua emisfere

Cel mai inalt turn din lume, cu o inaltime de 1,6 km, ar putea fi construit in Ecuador, pe linia imaginara care imparte globul pamantesc in doua emisfere, dorindu-se a fi un omagiu adus trecutului indian al tarii dar si un mijloc de promovare a turismului in zona, scrie AFP.

Panasonic la cel mai redus nivel al actiunilor din ultimii 37 de ani

Actiunile companiei Panasonic au atins luni cel mai redus nivel din 1975, relateaza sursele de presa.

Pierderile uriase au coborat actiunile Panasonic la cel mai redus nivel din ultimii 37 de ani

Actiunile companiei Panasonic au atins luni cel mai redus nivel din 1975, anul lansarii video recorder-ului Betamax. Declinul recent al companiei japoneze este determinat de majorarea estimarilor privind pierderile.

Pretul titeiului - la cel mai redus nivel din ultimele patru luni

Pretul petrolului a scazut vineri, pe pietele externe, pana la cel mai redus nivel din ultimele patru luni, pe fondul speculatiilor potivit carora inchiderea unor rafinarii din SUA, in urma uraganului Sandy, va alimenta stocurile de profil, aflate deja la un nivel ridicat.

Carmen Tocala: Uitam ce este mai important si ne deosebeste de patrupede: miscarea organizata

La finalul saptamanii trecute a avut loc in Parcul Herastrau din Bucuresti un eveniment care a incercat sa promoveze tema miscare pentru sanatate. Din pacate nu au fost atat de multi participanti, insa cei care au alergat atras atentia, alaturi de prezenta cateva persoane implicate in sport.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )