Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cartea consilierului John Bolton, a fost pusa la vanzare in SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cartea consilierului John Bolton, a fost pusa la vanzare in SUA

Cartea fostului consilier prezidential John Bolton despre activitatea la Casa Alba a aparut marti in librarii. continuă pe Ziarul Bursa

Cartea lui John Bolton va putea fi scoasa pe piata.Solicitarea administratiei Trump de blocare a aparitiei a fost respinsa de judecator

Judecatorul Royce Lamberth, de la tribunalul din Washington, a respins o solicitare a administratiei Trump de blocare a aparitiei cartii de memorii a lui John Bolton, fost consilier al presedintelui american, relateaza AFP.

Consilierul pentru securitate nationala John Bolton l-a tradat pe Donald Trump in cartea sa. Dar America?

Cartea lui John Bolton, consilierul pentru securitate nationala a lui Donald Trump, va iesi public marti, 23 iunie. incercarea Casei Albe de a bloca aparitia si distributia cartii nu a mai fost posibila, dupa ce Bolton s-a consultat cu Departamentul pe care l-a condus, pentru a nu avea documente si date clasificate in carte, inca din decembrie, si a obtinut sambata 20 iunie hotararea judecatoreasca pentru a putea publica cartea.

Administratia Trump a pierdut in instanta. Cartea fostului consilier John Bolton va fi publicata

Un judecator american a respins sambata cererea facuta de administratia Trump privind blocarea publicarii unei carti de catre fostul consilier pe securitate al presedintelui Donald Trump, John Bolton, care acuza ca liderul de la Casa Alba a cautat ajutor de la China pentru a fi reales, relateaza Reuters si AFP.

Un judecator a refuzat sa opreasca publicarea cartii lui John Bolton ceruta de Trump

Un judecator federal a respins solicitarea de urgenta a Departamentului de Justitie al administratiei Trump de a bloca publicarea cartii lui John Bolton, fostul consilier de securitate ale presedintelui american, relateaza The Washington Post.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )