Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caru' cu vedete: Maria Butaciu a murit. Solista de muzica populara a fost in coma aproape doua luni; Teo Trandafir, prima reactie dupa ce pe internet circula o stire falsa conform careia ar fi murit; Laura Cosoi a nascut: actrita a publicat prima imagine

Hotnews Hotnews,
 Caru

Ionel Danciulescu a oficializat relatia cu Andreea Bododel, fosta sotie a lui Tibi Balan Ionel Danciulescu a oficializat relatia cu Andreea Bododel, fosta sotie a lui Tibi Balan. Fata a avut o relatie si cu Liviu Varciu. Oficialul dinamovist are. Actorul Jackson Odell, din Modern Family si The Goldbergs, a murit la 20 de ani Actorul si cantaretul american Jackson Odell, cunoscut pentru rolurile din serialele The Goldbergs si Modern Family, a murit la varsta de. continuă pe Hotnews

Solista de muzica populara Maria Butaciu a murit la varsta de 78 de ani

Solista de muzica populara, Maria Butaciu a murit luni seara in urma unui accident vascular care a lasat-o pe artista in coma de mai bine de o luna, potrivit Realitatea.

Doliu in muzica populara! A murit indragita cantareata Maria Butaciu

Maria Butaciu a murit. Artista cu o cariera muzica de aproape sase decenii s-a stins, dupa ce fusese internata la Spitalul Floreasca din Bucuresti in urmaunui accident vascular cerebral. Cantareata.

Doliu in muzica populara: Una dintre cele mai iubite artiste a murit (FOTO, VIDEO)

Muzica populara romaneasca mai pierde o interpreta. Cantareata Maria Butaciu a murit luni, la varsta de 78 de ani, informeaza Spynews. Artista se afla in coma de mai mult de o luna, dupa ce a suferit un.

O noua TRAGEDIE zguduie muzica POPULARA: Fanii cantaretei Sofia Vicoveanca sunt DEVASTATI! Anuntul care ingenuncheaza ROMANIA

Sofia Vicoveanca a transmis un mesaj de condoleante dupa moartea colegei ei de breasla, cantareata de Maria Butaciu. Imi pare asa de rau ca pleci, MARIA! Cea cu coasa ii pusa rau pe cantecul popular, ne secera.

TRAGEDIE in muzica populara romaneasca! Fuego, in DOLIU: Ramas bun, mare doamna a Romaniei!

Maria Butaciu a incetat din viata la varsta de 78 de ani. Trecerea in nefiinta a interpretei de muzica populara l-a indurerat profund pe Fuego. Cu tristete am aflat acum de la Mioara Velicu,.

Dupa moartea IONELEI PRODAN, o noua DRAMA zguduie muzica populara romaneasca: Din pacate este vorba de indragita interpreta...

Dupa ce moartea artistei Ionela Prodan a indoliat o tara intreaga, o noua veste zguduie muzica populara romaneasca. Artista Maria Butaciu, in varsta de 78 de ani, se afla in coma, iar medicii fac tot p.

Dupa moartea Ionelei Prodan, un alt anunt cutremura muzica populara: Este vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu, celebra cantareata de muzica populara, a dezvaluit ca a visat-o pe draga sa prietena, Ionela Prodan. Am visat-o pe Ionela Prodan si m-a intrebat de ce umblu imbracata in negru si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )