Libnet.ro
UNICEF

8 Mai.

Casa Alba neaga ca proiectul de redeschidere a inchisorilor CIA ar apartine presedintelui Donald Trump

România Liberă România Liberă,
Casa Alba neaga ca proiectul de redeschidere a inchisorilor CIA ar apartine presedintelui Donald Trump

Casa Alba respinge ideea ca proiectul de ordin executiv care solicita revizuirea metodelor de interogare a suspectilor de terorism si evoca posibilitatea redeschiderii inchisorilor secrete ale CIA ar apartine administratiei Donald Trump. continuă pe România Liberă

Donald Trump ia in calcul redeschiderea inchisorilor secrete ale CIA / UPDATE: Casa Alba a negat ca proiectul apartine administratiei Trump

UPDATE: Casa Alba a negat ca proiectul apartine administratiei Trump. Nu vorbim de un document produs de Casa Alba. Nu am nicio idee de unde a venit, dar pot sa spun ca nu este un document al Casei Albe.

Dintr-un penthouse suflat in aur direct la Casa Alba. Galerie foto cu casa lui Donald Trump din NY

Donald Trump s-a mutat in mod oficial la Casa Alba. Sotia sa Melania si fiul cel mic, Barron, mai raman insa o vreme in penthouse-ul din Manthattan, New York, pana la terminarea anului scolar. Penthouse-ul pe care va continua sa il mai ocupe Prima Doamna pana in vara lui 2017 are trei etaje, vedere spre Central Park si se afla in Trump Tower, turn de birouri pe care sotul sau l-a inaugurat in 1983.

Administratia de la Casa Alba vrea sa opreasca statul chinez de a prelua insulele Marii Chinei de Sud

Noua Administratie de la Casa Alba a promis ca China nu va prelua apele internationale din Marea Chinei de Sud. Presa de stat chineza a afirmat ca, daca SUA va lua astfel de decizii, totul va duce la un conflict in zona, potrivit Reuters.

Zece carti recomandate de Barack Obama, citite in anii petrecuti la Casa Alba

Cel de-al 44-lea presedinte al SUA a recomandat, de-a lungul timpului, sute de carti celor pasionati de lectura. Vezi in continuare zece carti citite de Barack Obama in perioada in care s-a aflat la Casa Alba.

Casa Alba avertizeaza ca va lupta din toate fortele cu presa nedreapta cu Trump

Casa Alba a avertizat ca se va lupta din toate fortele cu presa pe care o acuza de atacuri nedrepte asupra presedintelui Donald Trump, relateaza Reuters.

Donald Trump si Benjamin Netanyahu au purtat o discutie telefonica, pe tema acordului nuclear cu Iranul. Premierul israelian va merge, luna viitoare, in vizita la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump si premierul israelian Benjamin Netanyahu au avut, duminica, o convorbire telefonica, in cadrul careia liderul de la Casa Alba l-a invitat pe Netanyahi la Washington, luna viitoare.

Casa Alba avertizeaza ca va lupta din toate fortele cu presa pe care o acuza de atacuri nedrepte la adresa lui Donald Trump

Casa Alba a avertizat ca se va lupta din toate fortele cu presa, pe care o acuza de atacuri nedrepte asupra presedintelui Donald Trump, relateaza News. ro citand Reuters.

Donald Trump il va primi pe presedintele Mexicului la Casa Alba. Trump ameninta ca vrea sa ridice un gard la frontiera comuna

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, il va primi pe omologul sau mexican, Enrique Pena Nieto, pe 31 ianuarie la Casa Alba.

VIDEO Madonna, la Marsul Femeilor: M-am gandit mult sa arunc in aer Casa Alba/ Secret Service va incepe o investigatie

Peste doua milioane de oameni au luat parta la manifestatiile anti-Trump organizate in mai multe orase din Statele Unite. La Washington, Madonna le-a spus femeilor aflate la protest ca s-a gandit mult sa arunce in aer Casa Alba, dar e constienta ca asta nu va schimba faptul ca Donald Trump este acum noul presedinte, relateaza News. ro. Dupa discursul cantaretei, Serviciul Secret a transmis ca va incepe o investigatie.

Peste un milion de oameni au manifestat anti-Trump in SUA. Madonna: M-am gandit mult sa arunc in aer Casa Alba. Secret Service va incepe o investigatie

Peste un milion de oameni au manifestat anti-Trump in mai multe orase din Statele Unite. La Washington, Madonna le-a spus femeilor aflate la protest ca s-a gandit mult sa arunce in aer Casa Alba, dar e constienta ca asta nu va schimba faptul ca Donald Trump este acum noul presedinte. Dupa discursul cantaretei, Serviciul Secret a transmis ca va incepe o investigatie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 8 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )