Libnet.ro
UNICEF

00:07

Donald Trump ia in calcul redeschiderea inchisorilor secrete ale CIA / UPDATE: Casa Alba a negat ca proiectul apartine administratiei Trump

B1 B1,
Donald Trump ia in calcul redeschiderea inchisorilor secrete ale CIA / UPDATE: Casa Alba a negat ca proiectul apartine administratiei Trump

UPDATE: Casa Alba a negat ca proiectul apartine administratiei Trump. Nu vorbim de un document produs de Casa Alba. Nu am nicio idee de unde a venit, dar pot sa spun ca nu este un document al Casei Albe. continuă pe B1

Donald Trump ar avea in vedere redeschiderea inchisorilor secrete ale CIA (presa)

Presedintele american Donald Trump pregateste un decret care ar putea deschide drumul pentru reinfiintarea inchisorilor secrete ale CIA in strainatate, inchise de Barack Obama, scrie miercuri presa americana, insa Casa Alba a negat ca ar fi autorul documentului publicat, scrie AFP.

Primele zile ale noii administratii la Casa Alba au fost tensionate. Donald Trump - razboi cu presa, pace cu CIA

Noul presedinte al SUA si-a inceput mandatul cu stangul. Sfatuit de toti consilierii sa nu intre in conflict cu presa si cu serviciile secrete, cu CIA in special, Donald Trump i-a ascultat pe jumatate. Si a declarat razboi presei.

Donald Trump a profitat de vizita la CIA pentru a critica presa pentru modul in care a acoperit ziua investiturii

Presedintele american Donald Trump a incercat sambata sa repare relatia tumultuoasa cu agentiile americane de spionaj, facand o vizita la sediul CIA, pentru a asigura agentii si conducerea ca ii sustine. Liderul de la Casa Alba a profitat de ocazie.

Sunt in intregime cu voi. Va iubesc si va respect. Donald Trump se da de partea angajatilor CIA. Declaratii FARA PRECEDENT la adresa agentiei de informatii

Angajatii CIA au fost asigurati de Donald Trump ca vor avea parte de sustinerea sa intr-o proportie de 1. Prin aceasta declaratie, presedintele SUA a vrut sa treaca peste polemica.

Casa Alba neaga ca proiectul de redeschidere a inchisorilor CIA ar apartine presedintelui Donald Trump

Casa Alba respinge ideea ca proiectul de ordin executiv care solicita revizuirea metodelor de interogare a suspectilor de terorism si evoca posibilitatea redeschiderii inchisorilor secrete ale CIA ar apartine administratiei Donald Trump.

Domnia lui Donald Trump: a inceput cenzura online a autoritatilor americane

La doar cateva zile dupa ce Donald Trump a ocupat pozitia de presedinte SUA, autoritatatile americane din mai multe domenii au inceput sa simta repercusiunile. La sfarsitul saptamanii trecute, Donald Trump a fost investit in functia de presedinte al Statele Unite ale Americii. Inaugurarea a fost urmarita de intreaga planeta, dar curiozitatea mai mare a [].

Efectul Donald Trump: romanul 1984, de George Orwell, a devenit bestseller in 2017, pe Amazon

Editura Penguin a retiparit 75. 000 de exemplare ale romanului clasic de George Orwell 1984, ca raspuns la valul urias de cereri dupa investirea lui Donald Trump ca presedinte al Statelor Unite, informeaza CNN, citat de News. ro.

Un hacker celebru, AVERTIZARI pentru Donald Trump: Pot afla usor parola de la contul de Twitter al Presedintelui. Pentru noi e foarte usor sa facem asta

Hackerul american WauchulaGhost, cunoscut in toata lumea fiindca a spart 500 de conturi de Twitter ale unor militanti ISIS i-a transmis presedintelui SUA, Donald Trump, un mesaj prin care il.

Mesajul unui hacker celebru pentru Donald Trump: Schimba-ti setarile de securitate pe Twitter

Un hacker american celebru care se intituleaza WauchulaGhost si a spart 500 de conturi de Twitter ale unor militanti ISIS i-a transmis presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, un mesaj prin care il indeamna sa-si schimbe cat mai repede setarile de securitate de pe contul sau de Twitter, relateaza CNN.

Un hacker celebru ii transmite lui Donald Trump: Modifica-ti imediat setarile de securitate pe Twitter!

Un hacker celebru, acelasi care a reusit sa patrunda in 500 de conturi de Twitter ale unor militanti ISIS, l-a contactat pe aceeasi retea de socializare pe presedintele american Donald Trump, caruia i-a transmis indemnul de a modifica imediat setarile de securitate aferente contului sau online, informeaza CNN.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2739 seconds )