Libnet.ro
UNICEF

23:45

Casa Alba: Obama nu se va intalni cu Putin si Rohani la Adunarea Generala ONU

România Liberă România Liberă,
Casa Alba: Obama nu se va intalni cu Putin si Rohani la Adunarea Generala ONU

Nicio intalnire intre presedintele american Barack Obama si omologii sai rus Vladimir Putin si iranian Hassan Rohani nu este prevazuta in marja Adunarii Generale a ONU, la New York, a anuntat luni Casa Alba, . continuă pe România Liberă

Adunarea Generala a ONU: Barack Obama nu se va intalni cu Vladimir Putin si Hassan Rohani

Presedintele american Barack Obama nu se va intalni cu omologul sau rus, Vladimir Putin, si nici cu cel iranian, Hassan Rohani, in timpul Adunarii Generale a ONU de la New York, a anuntat Casa Alba, conform AFP.

Adunarea Generala a ONU: Obama nu intentioneaza sa aiba intrevederi cu Putin sau Rohani

Intre presedintele Barack Obama si omologii sai rus, Vladimir Putin, si iranian, Hassan Rohani, nu este prevazuta nicio intalnire in marja Adunarii Generale a ONU de la New York, a anuntat luni Casa Alba, .

Casa Alba declara SUA oficial in razboi contra SI

Casa Alba a declarat ieri ca Statele Unite sunt in razboi contra jihadistilor Statului Islamic SI), o punere la punct dupa o fluctuatie semantica asupra strategiei anuntate miercuri de presedintele Barack Obama.

Miscarea pe care se pregateste sa o faca America. Pe cine arunca in cursa Casa Alba

Democrata Hillary Clinton, care va anunta anul viitor daca va fi candidata pentru Casa Alba in 2016, a mers duminica in Iowa, un stat cheie pentru alegerile prezidentiale americane, unde s-a amuzat pe tema.

Casa Alba declara negru pe alb: Suntem in razboi contra Statului Islamic

Casa Alba a declarat ca Statele Unite sunt in razboi contra jihadistilor din gruparea Stat Islamic SI), dupa ce secretarul de Stat american, John Kerry, a afirmat cu o zi inainte ca Washingtonul desfasoara doar o vasta actiune.

Casa Alba: SUA sunt in razboi contra Statului Islamic

Casa Alba a declarat vineri ca Statele Unite sunt in razboi contra jihadistilor din gruparea Stat Islamic SI), dupa ce secretarul de Stat american, John Kerry, a afirmat cu o zi inainte ca Washingtonul desfasoara doar o vasta actiune antiterorista, relateaza Mediafax citand AFP.

Casa Alba: Statele Unite sunt in razboi contra Statului Islamic

Cuvantul razboi a fost evitat de administratia americana in comunicarile referitoare la lupta impotriva jihadistilor din gruparea Statul Islamic. Cu toate acestea, Casa Alba a afirmat vineri ca Statele Unite sunt in mod oficial in razboi contra celor considerati in prezent teroristi, potrivit AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )