Libnet.ro
UNICEF

07:15

TripAdvisor: Acestea sunt cele mai bune destinatii turistice din lume in 2016

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TripAdvisor: Acestea sunt cele mai bune destinatii turistice din lume in 2016

TripAdvisor a dezvaluit care sunt cele mai iubite destinatii de catre turistii din intreaga lume, intr-un top care cuprinde 25 de orase. Clasamentul a fost alcatuit pe baza recenziilor facute de calatori. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune combinatii de zodii. Afla ce ti se potriveste!

Atrologii spun ca, daca iti studiezi atent partenerul din punctul de vedere al zodiei, ai toate sansele ca relatia sa fie una de succes. Iata care sunt cele mai bune combinatii de zodii. Afla ce ti se.

10 ani de Twitter. Care sunt cele mai populare conturi si mesaje

Twitter a implinit un deceniu de activitate. Din 2006, cand a fost postat primul mesaj de catre Jack Dorsey, unul dintre fondatorii platformei de microblogging, si pana in prezent, Twitter a inregistrat un numar de peste 500 de miliarde de mesaje postate. Printre mesajele care marcheaza istoria retelei, se numara cel postat de Barack Obama in 2012, dupa ce a fost reales, celebrul selfie cu mai multe staruri de la Hollywood la decernarea premiilor Oscar din 2014, dar si primul mesaj postat de Papa Francisc.

De ce trebuie sa tii cont ca sa gasesti cele mai bune conditii de cazare la preturi mici: motivul pentru care sunt recomandate hotelurile de afaceri

Anumite trucuri te pot ajuta sa obtii oferte si beneficii considerabile din partea hotelierilor, in asa fel incat experienta turistica sa fie una cat se poate de buna din punct de vedere calitativ, dar la pret modic. Trei specialisti in astfel de servicii vin in ajutorul calatorilor cu o serie de recomandari utile.

Cele mai bune anvelope de vara cu dimensiunea de 185/65 R15 H testate de ADAC in 2016

Automobil Clubul German ADAC) a testat anul acesta 16 anvelope de vara cu dimensiunea de 185/65 R 15 H, iar recomandarea lor este sa cumparam cauciucuri in functie de performante si buget. Acest tip de anvelope echipeaza in special masini de Clasa B,.

Business Report: Care sunt cele mai ieftine credite ipotecare; STS a dat contracte de 218 milioane de euro in perioada 2007-2015. Cine a primit cei mai multi bani; Romania, fruntasa la scumpirea carburantilor. Cu cat s-au majorat preturile in UE

Clasa de mijloc la sate: Planul guvernului, schemele de sprijin, tintele asumate. Prim-ministrul Dacian Ciolos a lansat luni, in cadrul vizitei in judetul. Trei miliarde de euro, pierdute din banii UE pentru Infrastructura. Romania pierde 3 miliarde de euro din banii UE 2014-2020, destinate.

Raport: Bucurestiul, invadat de cladirile de birouri. Care sunt cele mai scumpe zone

Suprafata totala a birourilor din Bucuresti va ajunge la aproape 2,2 milioane metri patrati pana la sfarsitul acestui an, in crestere cu circa 20% fata de nivelul din 2015, estimeaza un raport publicat, joi, de compania de consultanta imobiliara Colliers International si citat de news. ro. La sfarsitul lui 2015, Bucurestiul avea 1,84 milioane de metri patrati mp) de birouri, potrivit raportului Colliers.

STUDIU Bulgaria, Croatia si Romania, cele mai corupte state din UE

Bulgaria, Croatia si Romania sunt cele mai corupte dintre cele 28 de state europene, potrivit unui studiu intocmit pentru Parlamentul European PE) de catre RAND Europe si alte organizatii si cercetatori.

Engie asteapta conditii mai bune de piata pentru vanzare unor active

Intentia Engie SA de a vinde active in valoare de 15 miliarde de euro, pe fondul declinului semnificativ al pretului energiei, nu reprezinta o vanzare in regim de urgenta si, daca vom simti ca acesta este un proces ciclic si trebuie sa asteptam preturi mai bune, putem face asta, declara Judith Hartmann, directorul financiar al companiei franceze de utilitati, intr-un interviu acordat Bloomberg, conform Agerpres.

Actiunile europene, afectate de atacurile din Bruxelles. Cele mai lovite sunt actiunile din sectoarele turism si petrecerea timpului liber

Actiunile europene au suferit o corectie puternica, cele din sectorele de calatorii si petrecere a timpului liber fiind cele mai afectate, scrie Reuters.

Un studiu controversat arata care sunt cele mai importante deosebiri intre atei si credinciosi

Intre atei si credinciosi au existat si vor exista intotdeauna motive de controverse, insa, de aceasta data, stiinta este cea care pune etichete pe baza concluziilor unei cercetari controversate.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )