Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cele mai bune combinatii de zodii. Afla ce ti se potriveste!

Antena3 Antena3,
Cele mai bune combinatii de zodii. Afla ce ti se potriveste!

Atrologii spun ca, daca iti studiezi atent partenerul din punctul de vedere al zodiei, ai toate sansele ca relatia sa fie una de succes. Iata care sunt cele mai bune combinatii de zodii. Afla ce ti se. continuă pe Antena3

TripAdvisor: Acestea sunt cele mai bune destinatii turistice din lume in 2016

TripAdvisor a dezvaluit care sunt cele mai iubite destinatii de catre turistii din intreaga lume, intr-un top care cuprinde 25 de orase. Clasamentul a fost alcatuit pe baza recenziilor facute de calatori.

Cele mai bune anvelope de vara cu dimensiunea de 185/65 R15 H testate de ADAC in 2016

Automobil Clubul German ADAC) a testat anul acesta 16 anvelope de vara cu dimensiunea de 185/65 R 15 H, iar recomandarea lor este sa cumparam cauciucuri in functie de performante si buget. Acest tip de anvelope echipeaza in special masini de Clasa B,.

De ce trebuie sa tii cont ca sa gasesti cele mai bune conditii de cazare la preturi mici: motivul pentru care sunt recomandate hotelurile de afaceri

Anumite trucuri te pot ajuta sa obtii oferte si beneficii considerabile din partea hotelierilor, in asa fel incat experienta turistica sa fie una cat se poate de buna din punct de vedere calitativ, dar la pret modic. Trei specialisti in astfel de servicii vin in ajutorul calatorilor cu o serie de recomandari utile.

Engie asteapta conditii mai bune de piata pentru vanzare unor active

Intentia Engie SA de a vinde active in valoare de 15 miliarde de euro, pe fondul declinului semnificativ al pretului energiei, nu reprezinta o vanzare in regim de urgenta si, daca vom simti ca acesta este un proces ciclic si trebuie sa asteptam preturi mai bune, putem face asta, declara Judith Hartmann, directorul financiar al companiei franceze de utilitati, intr-un interviu acordat Bloomberg, conform Agerpres.

Madonna l-a depasit pe Bruce Springsteen, devenind artistul solo cu cele mai mari incasari din turnee

Madonna l-a depasit pe Bruce Springsteen, devenind artistul solo cu cele mai mari incasari obtinute din turnee, dupa ce cantareata a vandut bilete la show-urile sale in valoare de 1,31 miliarde de dolari, informeaza nme. com, citat de News. ro.

STUDIU Bulgaria, Croatia si Romania, cele mai corupte state din UE

Bulgaria, Croatia si Romania sunt cele mai corupte dintre cele 28 de state europene, potrivit unui studiu intocmit pentru Parlamentul European PE) de catre RAND Europe si alte organizatii si cercetatori.

Cele mai sangeroase atacuri teroriste comise in Europa in ultimii 12 ani

Cele mai sangeroase atacuri teroriste din Europa in ultimii 12 ani. Atacurile de marti de la Bruxelles, revendicate de catre organizatia extremista sunnita Statul Islamic SI), au avut loc dupa o serie de atentate atribuite jihadistilor in Europa, incepand cu exploziile de la Madrid din 2004 si pana la masacrul de la Paris din noiembrie, relateaza AFP, care prezinta aceste atacuri.

Actiunile europene, afectate de atacurile din Bruxelles. Cele mai lovite sunt actiunile din sectoarele turism si petrecerea timpului liber

Actiunile europene au suferit o corectie puternica, cele din sectorele de calatorii si petrecere a timpului liber fiind cele mai afectate, scrie Reuters.

Cele mai infecte obiecte din jurul nostru si ce microbi ne pot transmite

Locuintele noastre sunt un mediu incarcat de microorganisme inofensive organismului uman, facand parte din spectrul de bacterii care traiesc in corpul nostru, dar si de microbi care pot provoca infectii neplacute ori chiar grave. Depinde de fiecare dintre noi cum mentinem echilibrul dintre bacteriile bune si cele periculoase, printr-o igiena exemplara atat personala, cat si a locuintei.

Doua mic dejunuri sunt mai bune decat niciunul

Copiii care servesc doua mese dimineata au sanse mai mici sa se confrunte cu problema obezitatii decat cei care sar peste mic dejun, conform unui studiu publicat recent in jurnalul Pediatric Obesity. Studiul a fost condus de cercetatorii de la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Yale in colaborare cu oamenii de stiinta de la Centrul de Cercetare al Problemei Obezitatii din cadrul Universitatii din Connecticut, iar datele studiului sunt deosebit de importante pentru educatia si dezvoltarea copiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )