Libnet.ro
UNICEF

12:00

Casa Regala a publicat informatii spectaculoase despre Regina Ana. Preocuparile si preferintele Majestatii Sale

Antena3 Antena3,
Casa Regala a publicat informatii spectaculoase despre Regina Ana. Preocuparile si preferintele Majestatii Sale

Casa regala a publicat pe site-ul oficial viata reginei Ana in 92 de puncte, cuprinzand intamplari din viata Majestatii Sale, lucruri care nu au aparut in biografiile sale, detalii de. continuă pe Antena3

92 de lucruri nestiute pana acum despre Regina Ana a Romaniei

Site-ul Casei Regale a Romaniei publica marti o colectie de lucruri mai putin cunoscute despre Regina Ana, sub titlul Regina Ana a Romaniei 92 de fapte in 92 de.

Istoric din Cluj, despre Regina Ana: Din pacate, pentru natiunea romana, a fost o regina a Romaniei in exil

Regina Ana a murit. Istoricul clujean Cornel Jurju a fost impresionat de decenta, eleganta si intelegerea profunda a Istoriei Romaniei de care a dat dovada cea de-a patra regina a tarii, Regina Ana.

Dinu Zamfirescu, despre Regina Ana: Un om extrem de echilibrat si cald, o mama desavarsita, o buna romanca

Dinu Zamfirescu 86 de ani), mostenitor al Bratienilor, fost detinut politic, apropiat al familiei regale, si-a exprimat, luni, regretul pentru moartea Reginei Ana, spunand ca a fost un om de mare echilibru in momentele cele mai dificile din viata cuplului regal si a rememorat, pentru Adevarul, imprejurarile in care a cunoscut-o pe sotia Maiestatii Sale.

Regina Ana va fi inmormantata in Catedrala de la Curtea de Arges

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a incetat din viata, la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat de presa. inmormantarea va avea loc la Catedrala Arhiepiscopala si Regala din Curtea de Arges, dupa ce trupul neinsufletit al Reginei va fi depus o zi la Castelul Peles, apoi la Palatul Regal din Bucuresti.

Regele Mihai si Regina Ana au scris impreuna o frumoasa poveste de dragoste

Regele Mihai si Regina Ana au scris impreuna cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei. Timp de 67 de ani, dintre care cei mai multi petrecuti ici.

Ultima fotografie cu Regina Ana, alaturi de Regele Mihai. FOTO in articol

Ultima fotografie cu Regina Ana a fost data publicitatii de Casa Regala a Romaniei la jumatatea lunii ianuarie 2016. Regina Ana si Regele Mihai apar impreuna, la resedinta lor din.

VIDEO Regele Mihai si Regina Ana, o poveste de dragoste de aproape sapte decenii. Nunta din exil dintre o principesa catolica si un rege ortodox

Pe 10 iunie a. c. , Majestatile Lor Regele Mihai I 94 de ani) si Regina Ana 92 de ani) au sarbatorit 68 de casatorie, mentiona la acea data site-ul casa-regala. blogspot. ro, amintind ca cei doi s-au casatorit in 1948, la Atena, la invitatia Regelui Pavlos al elenilor, care a fost gazda generoasa a evenimentului. Regele Mihai I si Regina Ana au format cel mai longeviv cuplu regal din istoria Romaniei.

Majestatea Sa Regina Ana a murit la 92 de ani (VIDEO)

Regina Ana a murit, potrivit informatiilor oferite de catre Casa Regala prin intermediul unui comunicat de presa, dar si de consilierul Familiei Regale, Ioan-Luca Vlad. Regina Ana a murit intr-un spital din El.

A murit Regina Ana

Majestatea Sa Regina Ana a incetat din viata luni intr-un spital din Elvetia, anunta Casa Regala. Regina Ana avea 92 de ani. Inmormantarea va avea loc probabil de sambata intr-o saptamana, pe 13 august, a spus Adrian Vasiliu, avocatul Casei Regale si membru al Consiliului Regal.

Regina Ana a Romaniei, 92 de fapte in 92 de ani

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a murit, pe 1 august, la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia. Casa Regala a Romaniei a selectat 92 de fapte in 92 de ani din viata Majestatii Sale, pe care vi le prezentam in continuare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )