Libnet.ro
UNICEF

18:00

Castig net de 29 miliarde de euro: La zece ani de la aderarea la UE, Romania a incasat fonduri europene de 43,9 miliarde de euro si a platit contributii de 14,9 miliarde euro

Hotnews Hotnews,
 Castig net de 29 miliarde de euro: La zece ani de la aderarea la UE, Romania a incasat fonduri europene de 43,9 miliarde de euro si a platit contributii de 14,9 miliarde euro

Romania a primit de la Uniunea Europeana, pana in luna septembrie inclusiv, fonduri de 43,919 miliarde de euro, si a platit catre bugetul UE contributii de 14,908 miliarde de euro, potrivit unei statistici oficiale a Departamentului pentru Fonduri Europene. continuă pe Hotnews

Exporturile noastre s-au dublat, in cei zece ani de UE

Tara noastra si-a dublat exporturile, in cei zece ani de cand a aderat la Uniunea Europeana UE), ne-a spus, ieri, Mihai Ionescu, presedintele Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania ANEIR).

Un numar de 900.000 de elevi care au sustinut bacalaureatul in ultimii zece ani au picat examenul

Aproape jumatate din elevii care au sustinut bacalaureatul in ultimii zece ani au picat examenul, iar rezultatele cele mai slabe sunt la liceele tehnologice, fapt care arata orientarea gresita a elevilor, a declarat, sambata, la Iasi, ministrul Educatiei, Liviu Pop.

Cele 88 de companii listate pe piata principala a Bursei de la Bucuresti au o valoare de piata de 35,5 miliarde de euro

Pe piata principala a Bursei de Valori Bucuresti sunt listate in prezent 88 de companii, a caror valoare de piata este de 165 miliarde lei echivalentul a 35,5 miliarde euro), potrivit datelor transmise de institutie.

Statistica uluitoare. Aproape jumatate dintre elevii care au dat bacalauratul in ultimii zece ani, au picat examenul

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat sambata, la Iasi, ca in ultimii 10 ani au finalizat liceul 1,9 milioane de copii si aproape 900. 000 dintre ei nu au luat examenul de.

Un fost deputat PNL nu poate justifica 112.000 de euro, afirma ANI. Acesta nu e pentru prima oara in atentia ANI

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta unei diferente nejustificate, in cuantum de 470. 476 lei echivalentul a 111. 675 euro), intre averea dobandita si veniturile realizate de catre fostul deputat liberal fost PDL) Doru Brasoan Lese in perioada exercitarii mandatului de parlamentar 2008 - 2012, informeaza un comunicat ANI.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )