Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cate firme au fost suspendate anul trecut. Cele mai afectate domenii si judete

Hotnews Hotnews,
 Cate firme au fost suspendate anul trecut. Cele mai afectate domenii si judete

In comparatie cu anul 2019 mediul antreprenorial in anul 2020 a inregistrat scaderi atat in ce priveste radierea profesionistilor, cat si in ce priveste numarul de inmatriculari, dizolvari si suspendari, conform datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), interpretate si centralizate de REGnet. ro. continuă pe Hotnews

Ce nereguli au fost descoperite anul trecut la controalele din spitale si ce masuri s-au luat DOCUMENT

Ministerul Sanatatii a facut publice, duminica, notele-raport cu privire la aspecte din domeniul apararii impotriva incendiilor din anii 2019 si 2020. Circa18 obiective dinBucuresti-Ilfov functionau fara autorizatie la incendiu, printre care si cateva pavilioane ale Institutului Matei Bals.

Se taie salariile bugetarilor? Anul trecut s-au platit 110 miliarde de lei. Premierul cere reducerea cheltuielilor de personal

Salariile celor putin peste 1,2 milioane de bugetari au costat anul trecut nu mai putin de 110 miliarde de lei, potrivit afirmatiilor facute luni de premierul Florin Citu, care a subliniat ca minittrii trebuie sa vina cu un plan de reducere a acestor cheltuieli.

Un numar de 40 de persoane, ucise in accidente rutiere anul trecut in judetul Ialomita

Mai putine accidente grave de circulatie, in scadere cu 15%, s-au inregistrat anul trecut in judetul Ialomita. Cu toate acestea, 40 de persoane au fost ucise in tragedii rutiere.

Condamnare la sapte ani de inchisoare pentru antrenorul triatlonistei care s-a sinucis anul trecut

Kim Gyu-bong, antrenorul triatlonistei Choi Sook-hyeon, care s-a sinucis anul trecut, a fost condamnat, vineri, la sapte ani de inchisoare, el fiind gasit vinovat de frauda si ca si-a abuzat fizic si verbal sportiva, informeaza Yonhap News,.

Care au fost cele mai populare prenume in 2020, in Republica Moldova

Sofia, Amelia, David si Matei sunt cele mai populare prenume date copiilor pe parcursul anului trecut. Alti parinti au optat pentru un prenume rar intalnit. Printre acestea se numara Alisar, Apolinaria sau Cristal in randul fetelor, dar si Ariel, Darwin in randul baietilor.

ANUL TRECUT China a exportat aproximativ 220 de miliarde de masti medicale

China a exportat anul trecut aproximativ 220 miliarde de masti medicale, a anuntat astazi Ministerul chinez al Comertului, in contextul unei cereri puternice in strainatate pentru produsele medicale contra pandemiei de Covid-19.

Cea mai sigura Dacia care e modelul cu cele mai bune rezultate la testele Euro NCAP

Programul european de evaluare a masinilor noi Euro NCAP) este un program voluntar de evaluare a performantei sigurantei masinilor cu sediul in Leuven Belgia). Acesta a fost infiintat in anul 1996, primele rezultate fiind publicate in februarie 1997. Sloganul programului este Pentru masini mai sigure. De testarea Euro NCAP a beneficiat si modelele de autoturisme .

Peste 2,7 tone de peste, confiscate de politisti de la braconieri, anul trecut

Peste 2,7 tone de peste au confiscat politistii ialomiteni, anul trecut, de la braconieri, fiind constatate 89 de infractiuni in domeniul piscicol.

Amenzi in valoare de peste 14 milioane de lei, aplicate de politisti anul trecut

Prezenta politistilor in strada a determinat, anul trecut, o scadere a infractionalitatii sesizate cu 12,82%, nivelul faptelor situandu-se sub media ultimilor 5 ani. Oamenii legii au aplicat, pentru neregulile descoperite amenyi de peste 14 milioane de lei.

Cele mai mari dosare de coruptie de dupa 1990. 5 cazuri in care statul roman a pierdut enorm

Coruptia in Romania a fost si inca este una dintre cele mai mari probleme din ultimii 30 de ani. Din cauza Europei suntem la coada Europei la mai multe capitole. Nu avem destule spitale, autostrazi si infrastructura necesara. Timp de mai multi ani, politicienii romani au condus aceasta tara doar in scopuri egoiste, cu gandul .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )