Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cat costa sa te afli printre primii romani care are iPhone 5

B1 B1,
Cat costa sa te afli printre primii romani care are iPhone 5

Romanii pot precomanda iPhone 5, cel mai nou smartphone lansat de Apple in urma cu o saptamana, de la retailerii online de talie mica, cu preturi care se situeaza in jurul valorii de 3. 900 de lei, relateaza. continuă pe B1

Petrom a IEFTINIT benzina. VEZI cat costa.

Petrom a ieftinit de miercuri pretul benzinei, ajustand astfel valoarea la cotatiile internationale, potrivit Realitatea. net. Pretul benzinei a scazut astazi in statiile Petrom cu 7 bani pe litru. In momentul de fata benzina standard costa 6. 21 bani pe litru, in timp ce benzina extra 99 costa 6,63 bani pe litru. Aceasta este prima scadere dupa aproape 3 luni de cresteri consecutive ale pretului carburantilor. Insa daca este sa privim de la inceputul anului si pana in prezent, vom vedea ca .

FOTO Cat costa cele mai SCUMPE feluri de mancare.

Prin combinatii de ingrediente care nu se gasesc pe toate drumurile, chiar si cele mai banale feluri de mancare pot deveni extravagante. Insa, din pacate, si inaccesibile, arata mentalfloss. com. Cei mai scumpi burgeri Se servesc intr-un restaurant din New York si costa 295 de dolari. Cum se explica acest pret? Burgerul extravagant, dupa cum e denumit deliciul culinar, contine un soi japonez de vita, Wagyu, gatit in unt din trufe albe, branza Cheddar Montgomery, trufe negre si un ou de .

Trei hackeri romani care faceau bani pe seama americanilor, prinsi la borcanul cu miere din SUA

Cel mai vechi truc din manualele de spionaj le-a venit de hac unor hackeri romani. Indivizii au ajuns in inchisorile americane dupa ce au fost momiti cu bani si cu femei de agentii serviciilor secrete. inainte.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )