Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cat costa o tabara care ii pregateste pe tineri sa aleaga cea mai buna universitate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cat costa o tabara care ii pregateste pe tineri sa aleaga cea mai buna universitate

Tinerii care se gandesc sa dea admiterea la o facultate, in special cei care vor sa aleaga sa studieze in afara, au la dispozitie o tabara in care se pot pregati pentru a alege cea mai buna institutie. Evenimentul are loc la Sinaia si costa 1. 150 de lei. continuă pe Wall-Street Ro

Sanctuarul lui Marilyn Monroe poate fi inchiriat de oricine. Cat costa o luna in apartamentul actritei?

Sanctuarul lui Marilyn Monroe poate fi inchiriat de oricine. Actrita si-a petrecut timpul, in mare parte, in Los Angeles, insa refugiul ei a fost intotdeauna in New York. Cea mai frumoasa blonda a Americii spunea ca era sanctuarul ei, singurul loc unde isi gasea linistea. Acum, apartamentul a fost scos la inchiriere. Pentru 27. 500 de dolari, oricine poate dormi in patul lui Marilyn Monroe.

Dorin Boerescu, 2Performant: Sunt clienti care spun ca sunt scumpe anumite canale. Dar daca ii intrebi cat costa un client, iti zic ca nu stiu

Sunt clienti care afirma ca nu vor sa investeasca in anumite canale de promovare pentru ca ar fi scump, dar cand ii intrebam cat costa sa transforme un om intr-un client, ne zic ca nu stiu pentru ca nu au masurat, a declarat in cadrul ecomTEAM, Dorin.

Cat costa un gadget pentru deblocarea unui iPhone

In urma scandalului in care Apple a fost obligata sa deblocheze un iPhone de catre autoritatile americane si a refuzat, foarte multi si-au pus intrebarea cat de dificil este sa treci de codul de blocare al unui iDevice. in functie de versiunea de firmware a unui iPhone, se pare ca nu este foarte complicat saghicesticodul [].

Cat costa interceptarile convorbirilor telefonice si filajele

Interceptarea comunicatiilor telefonice costa aproximativ 5,5 lei pe minut, dat poate sa depaseasca zece lei minutul, in functie de complexitatea activitatii, respectiv a modului de stocare, a limbii in care se vorbeste si a modului de transcriere, spun surse judiciare, in exclusivitate pentru News. ro.

ProTV, amendat de CNA cu 20.000 lei dupa ce, La Maruta, Florin Chilian a intrebat-o pe Aurelia Cristea cat costa ora la cabinetul parlamentar

CNA a amendat marti postul ProTV cu 20. 000 lei pentru o emisiune La Maruta in care, potrivit membrilor consiliului, invitatul Florin Chilian a folosit limbaj injurios la adresa unei alte invitate.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )