Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cat de inteligente sunt de fapt orasele din Romania

Playtech Playtech,
Cat de inteligente sunt de fapt orasele din Romania

Un oras smart este un oras care pune la dispozitia locuitorilor sai conditii superioare de trai,prin intermediul tehnologiei. Vegacomp Consulting, integratorul de solutii inteligente la. continuă pe Playtech

La cat estimeaza profesionistii in investitii din Romania ca va ajunge cursul euro/leu la finalul anului

Peste 87% dintre membrii asociatiei profesionistilor in investitii din Romania CFA Romania) anticipeaza o depreciere a leului in urmatoarele 12 luni comparativ cu valoarea actuala). Astfel, valoarea media a anticipatiilor pentru orizontul de 6 luni.

Cum identificam cel mai bun broker din Romania?

Va intereseaza tranzactionarea online pe pietele internationale? Iata care sunt conditiile pe care ar trebui sa le indeplineasca cel mai bun broker din Romania! and * Ce este un broker Forex? and * Cum definim cel mai bun broker din Romania? and * Reglementarea brokerului si garantarea securitatii fondurilor and * Comisioanele si spreadul brokerului and * Platforma de tranzactionare oferita de broker.

Liderii de afaceri din Romania, mult mai pesimisti decat anul trecut. Asta se traduce intr-o scadere a increderii in performanta propriilor companii (studiu PwC)

Disponibilitatea personalului cu abilitati cheie si schimbarea demografiei fortei de munca conduc anul acesta in topul ingrijorarilor proprii business-ului la adresa perspectivelor de crestere a organizatiilor din Romania, conform unui studiu realizat de PwC. Potrivit acestuia, 38% dintre liderii de afaceri din Romania considera ca economia globala isi va incetini cresterea in urmatoarele 12 luni, iar Germania ramane cea mai importanta tara pentru perspectivele de crestere a companiilor din Romania.

Primul magazin TOPSHOP TOPMAN din Romania s-a deschis in Bucuresti Mall

Primul magazin TOPSHOP TOPMAN din Romania s-a deschis in Bucuresti Mall. Shop-ul brandului britanic se intinde pe un spatiu comercial de peste 1000 de metri patrati. Iata ce vedete si influenceri au fost la inaugurare.

E oficial: Ea este cea mai INFLUENTA femeie din Romania! (FOTO)

Gala Forbes Woman 2019, desfasurata miercuri seara la Palatul Bragadiru din Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. Pentru al treilea an consecutiv titlul de Cea mai influenta femeie din Romania a fost.

(P) Impreuna de 25 de ani! Alpha Bank, prima banca straina care intra pe piata din Romania

In 1994, Alpha Bank era prima banca straina care intra pe piata din Romania. Dezvoltarea bancii a fost una treptata, prin investirea sistematica a resurselor si crestere organica, in cei 25 de ani de activitate Alpha Bank fiind o prezenta constanta in.

Breslo a lansat Zoe, primul asistent virtual dedicat magazinelor online din Romania

Breslo, marketplace online de produse handmane, a lansat primul asistent virtual dedicat magazinelor online din Romania. Zoe trimite informatii clientului dupa finalizarea comenzii, tine deschis canalul de comunicare intre vanzator si client si poate.

Firmele IT din Romania lanseaza un nou program de burse pentru profesori

Industria tech din Romania lanseaza o noua editie a programului de Burse destinat stimularii abilitatilor de predare ale cadrelor didactice tinere, incurajarii studierii tehnologiilor emergente, precum si recunoasterii metodelor inovative de predare. Profesorii castigatori vor primi cate o bursa in valoare de 5. 000 euro.

Lensa a deschis primul MegaStore de pe piata de ochelari din Romania

Lensa. ro, magazin online de optica fondat in 2013, a deschis in Bucuresti primul MegaStore de pe piata de ochelari, acesta fiind cel mai mare magazin de optica din Romania si unul dintre cele mai mari showroom-uri de acest fel din Europa, cu un spatiu.

INS: Managerii din Romania estimeaza o crestere a activitatii in constructii si comert

Directorii firmelor din Romania estimeaza o crestere a activitatii in constructii si comert, pana in luna mai, dar si un avans al preturilor, potrivit datelor publicate astazi, de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )