Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cat investeste Marea Britanie pentru supravegherea islamistilor

România Liberă România Liberă,
Cat investeste Marea Britanie pentru supravegherea islamistilor

Marea Britanie cheltuieste 35 de milioane de euro pe saptamana pentru supravegherea sustinatorilor organizatiei teroriste Stat Islamic care se intorc din Siria si Irak. continuă pe România Liberă

Cat cheltuieste Marea Britanie pentru supravegherea islamistilor

Marea Britanie cheltuieste 35 de milioane de euro pe saptamana pentru supravegherea sustinatorilor organizatiei teroriste Stat Islamic care se intorc din Siria si Irak, potrivit unor surse, relateaza site-ul.

Marijuana ar putea fi legalizata in Marea Britanie

Marijuana ar putea fi legalizata in Marea Britanie. O petitie facuta pentru legalizarea totala a marijuanei in Regatul Unit a strans peste 130. 000 de semnaturi in mai putin de o saptamana. Numarul mare.

Barack Obama: Marea Britanie trebuie sa ramana in UE pentru a continua sa aiba influenta pe scena internationala

Presedintele american Barack Obama a declarat, intr-un interviu acordat BBC, ca Marea Britanie trebuie sa ramana in Uniunea Europeana pentru a-si mentine influenta pe plan international. Apartenenta Marii.

Ce spune Barack Obama despre Marea Britanie: Trebuie sa ramana in Uniunea Europeana pentru a ...

Marea Britanie trebuie sa ramana in Uniunea Europeana pentru a continua sa aiba influenta pe scena internationala, a declarat Barack Obama, intr-un interviu pentru BBC. Apartenenta Marii.

De ce vrea Barack Obama ca Marea Britanie sa ramana in UE

Presedintele Barack Obama a declarat ca Marea Britanie trebuie sa ramana in Uniunea Europeana pentru a continua sa aiba influenta pe scena internationala .

Autocar romanesc implicat intr-un accident in Marea Britanie. Sase oameni au ajuns la spital

Sase romani au fost raniti intr-un accident de autocar, in Marea Britanie. Autocarul, care avea 48 de romani la bord, a derapat si s-a izbit de un parapet, pe o autostrada. Cei sase raniti au fost transporta.

Farsa macabra: O romanca aflata in Marea Britanie a postat pe internet un filmulet in care se vede ca sotul ei este rapit. De fapt, barbatul si rapitorii sunt din Vaslui si se declara revoltati de atentia acordata judetului lor (VIDEO)

Farsa macabra pe internet. O femeie care locuieste in Marea Britanie a postat un filmulet pe Facebook, in care s-ar vedea, chipurile, cum sotul sau este rapit. Imaginile au pus pe jar autoritatile din.

Franta si Marea Britanie considera ca un acord de reformare a Uniunii Europene este posibil, astfel incat britanicii sa ramana in interiorul Uniunii

Ministrul francez al Economiei si Ministrul britanic de Finante au declarat ca un acord de reformare a Uniunii Europene care sa multumeasca pe toata lumea este posibil, astfel incat Marea Britanie sa continue.

Cum se scuza lantul hotelier din Marea Britanie in scandalul privind umilirea romancei refuzate la receptie

Romanca refuzata de un hotel din Marea Britanie prezenta suspiciuni in legatura cu rezervarea, care ulterior s-au dovedit nefondate, fara sa fi fost respinsa din cauza nationalitatii, anunta Grupul hotelier.

David Cameron: Marea Britanie ar putea ataca pozitii ale Statului Islamic din Siria si Libia

David Cameron, premierul britanic, a avertizat ca ar putea ordona desfasurarea de raiduri aeriene impotriva pozitiilor teroriste din Libia si din Siria, pentru a evita comploturile impotriva cetatenilor Marii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )