Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cat (mai) costa asigurarea RCA pentru automobilele cu cel mai popular motor din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cat (mai) costa asigurarea RCA pentru automobilele cu cel mai popular motor din Romania

Costul unei asigurari RCA pentru automobilele relativ noi cu motor de 1,6 litri, una dintre cele mai cumparate motorizari de catre romani, poate fi mai mic daca decizi sa cumperi RCA online , ceea ce prezinta si avantajul ca vei primi polita de. continuă pe Wall-Street Ro

Apple si-a mutat operatiunile intr-o mica insula de langa Normandia pentru a plati taxe cat mai mici, dupa ce schema irlandeza nu a mai functionat

Dupa ce Comisia Europeana a intervenit, iar Apple nu s-a mai putut folosi de un vid legislativ in dreptul fiscal irlandez, compania condusa de Tim Cook a trimis chestionare catre mai multe paradisuri fiscale pentru a alege locul in care sa-si mute filialele pentru a plati taxe minime, arata documentele Paradise Papers. Castigatoare a iesit o insula cu 100. 000 de locuitori, Jersey, unde Apple a mutat in 2015 doua filiale din Irlanda. Compania spune ca nu a incalcat legea si ca este cel mai mare contribuabil din lume.

UNTRR solicita Guvernului sa initieze cat mai rapid noua procedura de rambursare a supraaccizei pentru transportatorii rutieri

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) solicita Guvernului sa initieze cat mai rapid noua procedura de rambursare a supraaccizei pentru transportatorii rutieri, altfel castigul la bugetul de stat va ramane doar pe hartie deoarece consumul de motorina va migra in tarile invecinate, potrivit unui comunicat al UNTTR.

O companie aeriana a inceput sa isi cantareasca pasagerii pentru a estima cat mai exact greutatile din avion

Finnair a inceput sa isi cantareasca pasagerii inainte de decolare pentru a ajuta compania aeriana finlandeza sa estimeze cat mai exact greutatile din avion, relateazaCNN.

Faci afaceri? Cum obtii cat mai multe adrese de mail, ca sa vinzi mai mult

Construirea unei liste de e-mailuri este o modalitate de a informa fostii, actualii sau viitorii clienti despre serviciile sau produsele pe care le ofetiti. In primul rand, insa, trebuie sa ii atrageti pe oameni sa se inregistreze si sa ii mentineti suficient de interesati pentru a ramane abonati - spun specialistii in e-mail marketing.

Utile: Cuisoarele trateaza racelile si infectiile respiratorii; 7 diete care te ajuta sa slabesti fara sa te infometezi, pana la sarbatori; De ce e bine sa consumam fistic cat mai des

15 alimente pe care sa nu le mananci nici atunci cand mori de foame. Uneori poate parea greu sa ai un stil de viata echilibrat, mai ales cu toate tentatiile din jur. Cu toate acestea, exista cateva alimente pe care ar trebui sa le eviti cu orice pret, chiar si atunci cand nu mai poti de foame. 3 surse excelente de proteine. Proteinele sunt esentiale pentru buna functionare a organismului, de aceea nu trebuie sa le neglijezi.

Trimestrul trecut a fost cel mai bun din istorie pentru masinile electrice in Romania, cu 74 de vehicule inmatriculate

Intre iulie si septembrie s-au inscris in circulatie 74 de masini 100% electrice in Romania, numarul fiind mult mai mare decat totalul pe anul 2016. Totusi, ca pondere din total piata aceste masini reprezinta foarte putin, in jur de 0,1%. Norvegia ramane campioana, cu aproape 8. 500 de masini, urmata de Germania, cu 6. 200, arata datele ACEA comunicate de ACAROM.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )