Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cat au saracit cei mai bogati oameni din lume in 2015

Adevărul Adevărul,
Cat au saracit cei mai bogati oameni din lume in 2015

Cei mai bogati 400 de oameni din lume au pierdut 19 miliarde de dolari in 2015, din cauza prabusirii preturilor materiilor prime si a incetinirii economice din China, evolutii care au facut ca indicele Bloomberg al miliardarilor sa inregistreze primul declin anual de la debutul din 2012. continuă pe Adevărul

Top 10 cei mai bogati fotbalisti din lume

Viewngr. com a alcatuit Top 10 al celor mai bogati fotbalisti din lume, contabilizand veniturile inregistrate de sportivi de la inceputul carierei.

GPS RL. Cea mai exclusivista matroana din lume a tras cortina

Fernande Grudet, sau Madame Claude, cum a fost cunoscuta cea care a domnit peste cea mai celebra retea de prostitutie de lux din Franta, s-a stins din viata la Nice, la varsta de 92 de ani.

Cea mai exclusivista matroana din lume a tras cortina

Fernande Grudet, sau Madame Claude, cum a fost cunoscuta cea care a domnit peste cea mai celebra retea de prostitutie de lux din Franta, s-a stins din viata la Nice, la varsta de 92 de ani.

Experientele neplacute ale unui tanar care a calatorit in 73 de tari: unde a intalnit cei mai nepoliticosi oameni

Drew Goldberg este un tanar american care si-a transformat pasiunea pentru calatorii intr-un stil de viata. Astfel, barbatul a calatorit, pana in prezent, in 73 de tari.

Cel mai gras om din lume a murit. Andres Moreno avea 38 de ani si 444 de kilograme

Cel mai gras om din lume a murit, in urma unui infarct, la varsta de 38 de ani. Andres Moreno, care cantarea 444 de kilograme, a murit in dimineata Craciunului, in timp ce era transportat la.

FOTO. Topul celor mai frumoase fotografii din 2015, realizat de National Geographic

National Geografic a publicat topul Fotografia zilei 2015, pentru care au fost alese fotografii din lume, unele clasice, altele mai curioase, dar care spun intotdeauna o poveste.

Iuliana Gatej, unul dintre cei mai valorosi jurnalisti ai Romaniei. Pentru ea, orice subiect era o provocare personala

Iuliana Gatej a fost unul dintre cei mai valorosi jurnalisti ai Romaniei. Era sefa sectiei SOCIAL. Punea suflet in toate campaniile si reportajele pe care le facea, pentru ca voia sa schimbe ceva in.

Cele mai tari piese din 2015 VIDEO

Cine a dominat topurile anul acesta? Cine a avut piese care au devenit viral pe internet si care au fost ascultate de zeci, chiar sute de mii de ori? Iata care sunt cele mai tari piese din 2015.

Vremea a luat-o razna. Cele mai abundente ninsori din ultima jumatate de secol

Nord-vestul Mexicului inregistreaza cele mai abundente ninsori din ultima jumatate de secol, context in care un aeroport si mai multe sosele din statul Chihuahua au fost inchise temporar, transmite AFP, citand.

Cele mai frumoase brunete din ultimul secol

Nu doar blondele au facut furori in industria de film sau cea muzicala internationala. Sunt numeroase exemplele de brunete care au cucerit milioane de fani de pretutindeni. Iata cateva dintre cele mai frumoase brunete din ultimul secol.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2464 seconds )